BT Rehber Öğretmenlerinin Geleceğini Etkileyebilecek Anket

Kodla Büyü

mas1961

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Fatih Projesi Memnuniyet Anketine anket.meb.gov.tr adresinden giriliyor. Tablet PC ve Etkileşimli tahtaların yanı sıra BT Rehber Öğretmenleriyle ilgili de soru var.. Öğretmen, öğrenci, okul yöneticisi ve veli diye ayrı ayrı yerlerden giriliyor. Girilen kategoriye göre 20-25 arasında soru var. Kurum kodu da istiyor. Anlayacağınız BT Rehber Öğretmenlerinin geleceğine yön verecek önemli bir anket olabilir...

hocam her anket seni etkiler... örneğin ben ölçme ve değerlendirme anketine bilişim ile ilgili kurs niçin açılmıyor gibi görüşümü belirttim.
bu ankete ekleyemedim ancak el yazısı anketine ekledim.. güzel yazının sanat ve isteğe bağlı olması gerektiğini ilkokullarda 1 dönem haftada 2 farklı günde ders saati 10 parmak verilmesini ekledim.
haftasonu kursları için de artık bakanlığa yazacağım konuyu.. ne yaparlar bilmem. ancak bilişimi okul açmadığı zaman sıkıntı...

EagleX' Alıntı:
katıldım hocam bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Bu ankete isteyen herkes katılmıyor. Etkileşimli Tahta, Altyapı, Fiber kurulumları yapılıp tamamlanan ve öğrencilerine tabletleri dağıtılmış ekindeki listede adı belirtilmiş okulların öğretmen, idareci, öğrenci ve velileri katılıyor.

Öğretmene, yöneticiye, öğrenciye ve veliye anket uygulanıyor ne güzel de, işi asıl yürüten Bt Rehber için niye bölüm yok? Okul idarecilerinin, öğretmenlerin etkileşimli tahtalarla, tabletlerle ilgili arıza takip süreçlerinde yaşananları ruhları bile duymuyor. MEB'in her işi neden yarım yamalak? Bu işi yürüten kişilere değil de, "oğlana devlet beleş tablet vermiş ha ha ha" diyecek veliye anket yapılmasının bir sebebi mi var yoksa?

BBNET
Geri