Bt Mücadele Ekibi

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
İlkokuldan liseye tüm kademelerde BTY dersi konusunda mücadele için bir BT Mücadele Ekibi kurmaya karar verdik. Genel amacımız ders mücadelesi olacak, ilkokullara ders konulması en kolay ve en hızlı çözüm gibi gözüküyor. Ve daha bir çok seçenek mevcut.

Btr kadrosu mümkün gözükmüyor, son Yos olayı da bunu ispatladı. Bu konuda beraber hareket edelim arkadaşlar. Çevrimiçi toplantılar, mail yağmurları, stratejik noktalara telefon araması, twit etkinliği ve yüzyüze görüşmeler gibi aksiyonlar alacağız.

Dün haksız yere meslektaşlarınız branş değişikliğine zorlandı, sizi tenzih ediyorum bir çok öğretmen mutlu oldu bu durumdan. Kendi menfaatine dokunan bir durum olunca da şimdi ekipler kuruldu. Biz de haksız yere norm fazlası duruma sokulup değişikliğe zorlandığımızda ekip kurmuştuk sağ olsun sizlerden destek yerine rakipmişiz gibi bir karşılık aldık. Bir fıkrası vardı bunun hocam en başta sarı öküzü vermeyecektiniz. Bir biri hepimize yapmak istediklerini yapıp branşımızı yok edecekler. Bu durumda sizlerin tabiki arkasındayız bilişim branşının yok edilmesine hep birlikte karşı duracağız ama dün yalnız bırakıldığımızı unutmayın. Rakibi azaldı diye basit düşünen ağzının suyu akan aç gözlü öğretmenler! oldu maalesef.

Dün haksız yere meslektaşlarınız branş değişikliğine zorlandı, sizi tenzih ediyorum bir çok öğretmen mutlu oldu bu durumdan. Kendi menfaatine dokunan bir durum olunca da şimdi ekipler kuruldu. Biz de haksız yere norm fazlası duruma sokulup değişikliğe zorlandığımızda ekip kurmuştuk sağ olsun sizlerden destek yerine rakipmişiz gibi bir karşılık aldık. Bir fıkrası vardı bunun hocam en başta sarı öküzü vermeyecektiniz. Bir biri hepimize yapmak istediklerini yapıp branşımızı yok edecekler. Bu durumda sizlerin tabiki arkasındayız bilişim branşının yok edilmesine hep birlikte karşı duracağız ama dün yalnız bırakıldığımızı unutmayın. Rakibi azaldı diye basit düşünen ağzının suyu akan aç gözlü öğretmenler! oldu maalesef.
Hocam kusura bakmayın ama ortada bir mağduriyet varsa o işin mağduru da bizdik. Kaç defa anlattık ama anlamamakta ısrar ettiniz. Lise matematik öğretmeni lise edebiyat öğretmeninin kadrosu ortaokulda olamıyorsa meslek lisesi öğretmeninin kadrosu da ortaokulda o-la-maz kusura bakmayın. Kaldı ki devlet sizi de mağdur etmedi çünkü önünüze seçenek sundu. Devam etmek istiyorsan et dedi. Burda mağduriyet nerede tam olarak. Hem ayranım dökülmesin hemde başıma kötü bişey gelmesin. İstediğiniz tam olarak buydu kusura bakmayın.
Bizim mağduriyetimize gelince evet mağduruz çünkü derslerimiz elimizden alındı. Norma etkisi olmasa da kaçış rampası olarak kullandığımız btr görevlendirmesi içinden çıkılmayacak saçma sapan bir hale geldi. Ve altını çiziyorum devlet bize sizlere sunduğu gibi seçenek sunmadı,sunmuyor. Ve biz mağdur olarak devam ediyoruz

TTB'nin ders okutma esaslarını daha kaç defa daha paylaşalım. Okuduğunu anlayan birisi dediklerinizi yanlış olduğunu anlar zaten.
Matematik demişsiniz onu da attım haksız bir bakış açınız olduğunu umarım anlarsınız.

Son olarak bizim hangi derse girme yeterliliğimiz yok da sizin hakkınızı gaspetmişiz tabloya bakarak ders adı söyleyin bana.
1000095462.webp
1000095460.webp
1000095468.webp
1000095464.webp

O tablonun bir önceki versiyonunda iki bilgisayar branşı da aynı dersleri verebiliyordu. Ne oldu da birilerinin aklına geldi böldüler...

TTB'nin ders okutma esaslarını daha kaç defa daha paylaşalım. Okuduğunu anlayan birisi dediklerinizi yanlış olduğunu anlar zaten.
Matematik demişsiniz onu da attım haksız bir bakış açınız olduğunu umarım anlarsınız.

Son olarak bizim hangi derse girme yeterliliğimiz yok da sizin hakkınızı gaspetmişiz tabloya bakarak ders adı söyleyin bana.
Ekli dosyayı görüntüle 79851Ekli dosyayı görüntüle 79852Ekli dosyayı görüntüle 79853Ekli dosyayı görüntüle 79854
Hocam içeriklerin farklı olmasını nasıl gözden kaçırırsınız. Resmen kelime oyunu yaptığınızın sizde bal gibi farkındasınız. 5. Sınıf okuduğunu anlama konusı ile 12. Sınıf okuduğunu anlama konusu içerik olarak aynı olabilir mi aynı kelimeyle ifade edilse bile. Okunan metinler,öğrenci profilleri aynı olabilir mi.

Teknik eğitim mezunu birinin 5. Sınıf için yeterli olmadığını nereye bakarak karar veriyorsunuz. Siz de o zaman 12. Sınıfa anlatmayın sadece ortaokula girin denilebilir mi çok saçma olmaz mı bu?

Ek bilgi olarak Anadolu liselerinde de 12. Sınıf var meslek lisesinde de. Okuduğunu anlama dediniz de.

Adalet duygunuzu yitirmişsiniz hocam bu konuya böyle baktığınıza göre. BTRlik ve ders saatleri konusunda yapılan haksızlıklarda biz de destekliyoruz dediklerinizi. Ama siz menfaatiniz için bizi desteklemiyorsunuz.

Hocam sizinle polemiğe girmek istemiyorum. Zira biliyorum ki bu kafanın yanında davul zurna çala çala da anlatsan içine bişey girmez farkındayım. Özetle geç kalmış bir uygulamaydı. Bakanlık sadece olmuşu silkeledi ve nadir de olsa doğru bir uygulamaya imza attı.umuyorum ki diğer mağduriyetlerimiz de bu şekilde kısa bir zamanda halledilir.Siz kendi kumunuzda oynayabilirsiniz

Vereceğiniz bir cevap yok polemik meselesi değil. Bir resmi içerik gösteremiyorsunuz sorduğum sorulara. Kumda oyna gibi çocukça cümleler kurmaktan öte gidemiyorsunuz.
MEB, herşeyden öncelikli tuttuğunuz mentaaflerinizi bir bir çiğneyecek. Bu yazdıklarınız aklınıza gelsin...

ilksms
Geri