BT lab pardus

Kodla Büyü

bötelii

Üye
Arkadaşlar bt lab bilgisayarlarda şu anda Windows kurulu. Bu şekilde pardus da yükleyebilir miyim? İkisi de aynı anda kullanılabilsin istiyorum.

Evet, önce Windows kurulu olmak şartıyla iki işletim sistemi birden olabilir.. araştırma yapmak isterseniz "dual boot" diye geçiyor.

Şahsı fikrim öyle bir şey yapacak olsaydım önce bir bilgisyara kurar sonra harddiskin imajını alıp diğerlerine yüklerdim...

İkisinin de olması bence mantıksız. Pardus ya da windows fark etmez. Biri varsa diğerini kullanmaz kimse kolay kolay. Alışma ve öğrenme adına bence pardus ile devam edin. Zaten derste kullanılan araçların hepsi özellikle eğitim sürümünde mevcut.

İkisi boot esnasında seçilebilecek şekilde kurulabiir ama en güzeli tek işletim sistemi. Biz de 4 yıl öğrence labda tamamen Pardus'a geçiş yaptık.

bende 3 senedir labda pardus kullanıyorum. bir sorum olacak akış şeması için bir program öneriniz var mı?

bende 3 senedir labda pardus kullanıyorum. bir sorum olacak akış şeması için bir program öneriniz var mı?
Flowingtr

ilksms
Geri