BT Kalesi

Kodla Büyü

anathema

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sabah açtım forumu, alan değişikliği açılmış ve bazı arkadaşların teknoloji tasarım branşına geçmeyi düşündüklerini okudum. Bu kadar kolay mı her şey. Kimse bir yere kıpırdamasın lütfen. Günübirlik hareket etmeyelim. Siz geçince o sevmediğimiz patronlarımızdan ne farkınız kalacak? Oyunlarına gelmiş olacaksınız. Attıkları bu yemi yutmayalım. Bırakın onlar düşünsün bizleri ne yapacaklarını. Bırakın inceldiği yerden kopsun. Onlara inat ben kaledeyim. Başka kim kalıyor benle?

anathema' Alıntı:
Sabah açtım forumu, alan değişikliği açılmış ve bazı arkadaşların teknoloji tasarım branşına geçmeyi düşündüklerini okudum. Bu kadar kolay mı her şey. Kimse bir yere kıpırdamasın lütfen. Günübirlik hareket etmeyelim. Siz geçince o sevmediğimiz patronlarımızdan ne farkınız kalacak? Oyunlarına gelmiş olacaksınız. Attıkları bu yemi yutmayalım. Bırakın onlar düşünsün bizleri ne yapacaklarını. Bırakın inceldiği yerden kopsun. Onlara inat ben kaledeyim. Başka kim kalıyor benle?

kanımızın son damlasına kadar kaledeyiz hocam +1 :+1:

bende kaledeyim :+1: alan değişikliği için matematik açsalar geçerdim ama teknoloji tasarım bilişimden çok farkı kalmadı bence. 6larda kaldırdılar dersi ve tüm alanlardan geçiş oldu o bölüme. dediğiniz gibi başımızdakiler düşünsün bizi ne yapacaklarını.

bende alan değişikliğini duyunca sevindim hiç düşünmeden geçerim dedim ama tektas ın durumu bizden beter. yeni çizelgeye göre 12 saat dersleri var. Meşhur çalışmanın bitmesini bekleyecez artık.

Hocam öyle diyorsun da, arkadaşımın eşi başka ilde kendisi başka bir ilde, eşi hamile ve yakında doğum yapacak, özür grubu ile gitmek istediği ilde okul açılmadı ve arkadaşım gidemedi. 2 gün önce gördüm, yapacak başka bir şeyim yoktu, alan değişliği yaptım ve atandım dedi. Yani işler öyle bir noktaya geldi ki, millet öyle bir sıkıldı ki, artık şu gözle bakılıyor sonuçta öğretmeniz onu da anlatırız. Kimsede mesleği adına çalışma isteği, ders anlatma keyfi kalmadı. Masa başı memuru olmaya doğru gidiyoruz.

başladığımızdan beri her geçen gün biraz daha yıprattılar ama yıkamazlar..
Alllah ın izni ile..
sonuna kadar.

Gol atan kaleye :P

Yayıma oku taktım bekliyorum, formatörlüğü de kabul etmedim bu sene...

Ne kadar sorun olursa olsun
başka branşta besleme gibi duracağıma sorunlarla kendi bölümümde uğraşırım.
Sonuna Kadar...

Teknoloji tasarımın geleceğinin parlak olduğunu adım gibi bilsem de geçmem o branşa. Matematikten başkasına geçmem. Mat açılana kadar ben de kaledeyim... :)

Ben de eninde sonunda bizim elimize düşecekleri kanısındayım. Kesinlikle silip atamayacakları bir bölümdeyiz ve yanlış hesap Bağdat'tan dönermiş arkadaşlar. Adım gibi eminim ki bugün teknoloji tasarım dersine geçenler, deli gibi pişman olacaklar. Ben de başka çare kalmayana kadar branşımda kendi derslerime girmeye devam edeceğim, buna formatörlük dahil olsa bile...

Başlığı okuduğum iyi oldu. sabah kesin geçmem diyodum geçecek arkadasları duyunca kararsız kalmıştım ama şimdi sabahki kararıma geri döndüm :)

Başlığı okuduğum iyi oldu. sabah kesin geçmem diyodum geçecek arkadasları duyunca kararsız kalmıştım ama şimdi sabahki kararıma geri döndüm :)

BBNET
Geri