Bt Arıza Kapatıldı mı?

Kodla Büyü

dejaaxu

Aktif Üye
Arkadaşlar günaydın. Ubak projesi kapsamındaki bilgisayarlarda ve yan ekipmanlar için eskiden bt arıza dan arıza kaydı bırakıyorduk. Ama şimdi kapanmış galiba. isim falanmı değişti, mebbbisden mi veriliyor, yoksa meb bt sınıflarını devreden çıkarıyormu? bilginiz varmı arkadaşlar? Bir de 2008 Ubak projesi kapsamındaki ekipmanların garanti süresi ne kadar?
Konu açıldıysa kusura bakmayın!...

Garanti süresi 3 yıl hocam, bitmiştir sizinkiler de. Bazı projelerde garantinin uzatıldığını okumuştum geçen sene BTAriza'dan. Ancak sizinkiler veya bizim ekipmanların garantisinin uzayıp uzamadığı hakkında bilgim yok. Btariza sitesine bu yılın başında ben de girmeye çalıştım, giremedim. Forumda da sormuştum cevap gelmedi. TDA modülü var mebbiste sol tarafta. Oradan da giriş veya kayıt yapamıyorum. Belki siz yapabilirsiniz. Görevlendirme bilgileri eksik vs diyordu. Hatırlamıyorum şimdi. Velhasıl hiçbir yerden giremeyince bozuk bilgisayarı okulun imkanlarıyla servise yolladık. Yaklaşık bir aydır tamirde.

Önemli değil, ama sen yine de ile veya eğitici formatöre sor. Ben süresi bittiğini düşündüğüm için sormak istememiştim

btariza nın akıbeti ne durumda arkadaşlar.

Bilgisayarın birinin anakartı yandı galiba.

bilgisayarı açıyorum güç geliyor fanlar dönüyor ama ekrana görentü gelmiyor. Bios bilgileri gelmiyor, monitör aktif olmuyor.

power suply değiştirdim sorun aynı.

Ne olabilir?

BBNET
Geri