Kadro olarak geçemezsiniz hocam, görevlendirmede bir sıkıntı olmaz. TEF'in okutulacak dersler kısmında Ortaokul-Lise hepsini kapsıyor.İlçede depo öğretmen konumundayım. Her sene bir ya da birkaç ortaokula görevlendiriliyorum. Branş değişikliğinde bt branşında kalmayı tercih ettim. Seneye yine bir ortaokula görevlendiril miyim? yoksa hem gibi kurumlara mı görevlendirilirim?
Hocam, iki yıldır bir ilçede hem de çalışıyorum, neden 10 küsur yıl ortaokullarda çalışmışim diye hala pişmanlık var, halk eğitimler çok rahat genel manada, 8-10 kişiye kurs veriyorsunuz, sessiz, sakin, rahat, sadece küçük bir yerde olursa kursiyer bulmakta zorlanabilirsiniz, onun dışında hemler ortaokullarla kıyaslanmayacak kadar rahat,İlçede depo öğretmen konumundayım. Her sene bir ya da birkaç ortaokula görevlendiriliyorum. Branş değişikliğinde bt branşında kalmayı tercih ettim. Seneye yine bir ortaokula görevlendiril miyim? yoksa hem gibi kurumlara mı görevlendirilirim?
boş yerlerden devam. ne çıkarsaİlçede depo öğretmen konumundayım. Her sene bir ya da birkaç ortaokula görevlendiriliyorum. Branş değişikliğinde bt branşında kalmayı tercih ettim. Seneye yine bir ortaokula görevlendiril miyim? yoksa hem gibi kurumlara mı görevlendirilirim?
Tef ortaokul da derse girebiliyorsa neden bilişim teknolojileri seçtiği için norm fazlası oluyorKadro olarak geçemezsiniz hocam, görevlendirmede bir sıkıntı olmaz. TEF'in okutulacak dersler kısmında Ortaokul-Lise hepsini kapsıyor.
Bötelerde meslek lisesinde derse görevlendirilebiliyordu ama kadrosuyla gidemiyordu, saçmalık işte.Tef ortaokul da derse girebiliyorsa neden bilişim teknolojileri seçtiği için norm fazlası oluyor