BT öğretmeni Öldürülmüş.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xodeda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
fahrican' Alıntı:
Allah (c.c.) rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kurtlar şehrinde yalnız yaşayan bir meslektaşımızmış.
Suçluları ve kötülük yapmak isteyenleri caydıracak hiç bir yaptırım gücü kalmadı. İnsanlar iyice psikopatlaştı en ufak bir tartışmada cinayete gitmek sıradan bir olay .
8 yıllık zorunlu eğitimle kendisine okulda hiç bir yaptırım uygulanmayan, kimseden korkmayan neslin ilk mezunları artık 30 yaşına dayandılar. Öğretmenlerin feryadına kulak tıkayıp it kopuk olmaya özenenleri sürekli destekleyenler bunun bedelini tüm topluma ödetiyorlar. Maalesef hepimiz her an ciğeri beş para etmeyecek bir manyağın kurbanı olabiliriz. Yalnız ya da ailemizle evde de olsak can güvenliğimiz yok sokağa da çıksak. Yılbaşı gecesi atılan silah seslerine bakılınca bakınca büyük şehirlerde bile her 3-4 haneden birinde silah var.

İrandır, Çindir, Abd dir, 3. dünya ülkeleridir, sebepsiz yere insan öldürene ölüm cezası verilen ülkelere özeniyorum.
Dün otobüs şoförünü öldüren yakalandı ama yatacağı en fazla 5-6 yıl, içeride bizden kesilen paralarla beslenip semirecek, çıktığında daha fazla insanın canını yakacak. Bu ülkede bir şeylerin yasa yapanlar ancak kendi ailelerinden biri zarar görünce vatandaşın halini anlıyor. Madem Müslüman bir ülkedeyiz, başımızdakiler de Müslüman o zaman halka sorulsun ve referandumla kısas cezası getirilsin.

şeriattaki kısasa kısas toplum için bir rahmet ancak bunu tecrübe edince anlıyacağız anlaşılan..

Allah rahmet etsin..Ailesine ve yakınlarına sabrı cemil versin Rabbim..Mekanı cennet olsun(Amin)

Allah rahmet eylesin. Ülkenin çivisi değil, milletin maneviyatı çıktı. Bir insandan maneviyat, ahlak çıkınca geriye kalanın hayvandan farkı ne...

Allah rahmet eylesin.

Boşanan kadınlar öldürülünce hemen kadına şiddet diye bağıran medyanın,
öldürülen boşanmış erkeklere sıra gelince sessiz kalmadan nedenlerini
araştırmasını istiyorum.

Vefat eden bu kardeşimize Allah(C.C.)'tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum.

eya' Alıntı:
Allah rahmet eylesin. Ülkenin çivisi değil, milletin maneviyatı çıktı. Bir insandan maneviyat, ahlak çıkınca geriye kalanın hayvandan farkı ne...
Önce Ahlak ve Maneviyat

BBNET
Geri