Öncelikle aşağıda yazacagım hiç bir hisse için garanti veremme. ve kesinlike yatırım tavsiyesi değildir sayın hocalarım. prgramın yapısını çözmeniz adına paylaşıyorum.
30.07.2025 için;
BINBN
trend değerleri yüksek olsada çıkış eğilimine rağmen eksi açabilir. 186 desdek noktası buralara düşerse alınabilir. tavan yapıp kazandırması için biraz daha var gibi. satış yemezse perşembe hissesi olabilir. sabah açılışına göre gün içinde takip edilecek.
BMSCH
çok hareketli bir hisse zamanı geldi diye düşünüyorum gün içinde bi atak yapabilir. fakat çok da kazandırmaz gibi duruyor. %4 belki. fakat düşecegi başka yer kalmamış gibi.12.5 desdek noktası. az kazanayım ama öz kazanayım hissesi. düşsede çok düşmeyecektir.
İPEKE-KOZAA-KOZAL
şirket birleştirme manüplasyonu sonrası biraz şişmişti bütce iptal sonrası da düşüşe geçtiler ama bence yeri burası. yarın üçüde atak ile başlayabilir. fakat açılışta eksi ile başlarsa ben eksiden kar alayım diye bulaşmaz durulmalarını beklerdim. tabi bu kötü ve düşük ihtimal. gördüğüm umarım yanılmam artı açar artı gider.
KRGYO
Dansöz gibi hisse bi -5 de bi tavanda gün içi sürekli oynar bu da gün içi kazancı artırır. yarın gün içinde 4 bandını kıracagını düşünüyorum fakat bu sat nokdası olur ve bu hissede iseniz çok hızlı davranmanız gerek bu günlerde.
OBAMS
akşam listeme giren hisse kapanışta aldım yarın yüksek kar alacagımı umuyorum. ama garanti olmasını istese idim perşembe dermiydim derdim. çıkmaya başlarsa 1. gün yüksek 2. gün düşüşe geçecektir.
SUWEN
Ya güldürür ya öldürür hissesi çok sağlam bi çıkış bekliyor bizi. ama nezaman ama nezaman

12 ye dönmesi lazım artık ..
TTKOM
bence düştüğü yeter iyi bi yükseliş yapıp düzeltmesi lazım. sonra geri düşecektir uzun vade kalınmaz al satı çok dengesiz ilerlemiş.
yarın için umutluyum.