Hocam mümkünse bende denemek isterimYarınki faiz kararı çok önemli bu karardan tüm borsa etkilenecek ama düz yolda cıkan hisselerimiz anlık al sat için bunlar.
Sayın Hocam bir whatsapp gurubu kur 20 kişiyi geçmez. Bedavaya verdiğin bilginin veya malin da gram kıymeti olmaz tecrübe ile sabitHocam sadece biz hisse alıp satsak bile otomatik olarak bir sinerji oluşturup kar edebiliriz. Kaç kişi olduk program bekleyen baksanıza...
Hocam,programın son versiyonunu indirip kurdum,çalıştı.Hocam en kısa zamanda ekliyorum inşallah
Programı nereden indiriyorsunuz hocam. Ben son bir haftadır deniyorum . Başarısız oldumHocam,programın son versiyonunu indirip kurdum,çalıştı.
Video izleyerek demo sürüme girişte yaptım.
Fakat hisse ismi yazıp hisseyi tara butonuna bastıktan bir süre sonra verilere ulaşamadı hatası veriyor.
Bir çok hisse denedim bu arada
İlk sayfada ki link çalışıyor hocamProgramı nereden indiriyorsunuz hocam. Ben son bir haftadır deniyorum . Başarısız oldum
İlk sayfada ki link çalışıyor hocam
Hocam, bilgisayarda Chrome dan başka bir hesapla dener misiniz?
ben takip etmek isterim.Fakat buradan yada kurulacak bir whatsapp gurubundan programı paylasanadek naçizane paylaşım yapabilirim.
Hocam sadece takip etmek içinben takip etmek isterim.
Hocam ben dipde yakalayip gün içinde diğer güne bakmadan tirtiklayip kaçıyorum. Yani islemlerim çok hızlı oluyor kurarsaniz bir gurup dahil olurum bir süreliğine. Özelden numaramı yazıyorum.Hocam takip derken, belki güzel bir ivme yakalarızwatsup grubu iyi olur kuralım. başka dahil olmak isteyen varsa...