Borsa Tahmin prgramı

Kodla Büyü
Eksi giden hissede bekleme yapmıyor. Trend degerleri yüksek ise ve güvenli bölgede ise direnç nokdasina ki hareketine göre eksiden alıp kar aliyorum. Anlık verilerine bakabildigim için isim biraz kolaylaştı açıkçası eskiden anlık alamiyordum.

Benim bu konularda anlamadığım şu; birinin altın yumurtlayan tavuğu varsa, alın siz de kullanın der mi?
Yanlış anlaşılmasın diye düzeltme ihtiyacı hissettim.
Sizin çalışmalarınızda başarılar dilerim. Benim kendimce genel olarak anlamadığım bir konu.

Son düzenleme:
Benim bu konularda anlamadığım şu; birinin altın yumurtlayan tavuğu varsa, alın siz de kullanın der mi?
Yanlış anlaşılmasın diye düzeltme ihtiyacı hissettim.
Sizin çalışmalarınızda başarılar dilerim. Benim kendimce genel olarak anlamadığım bir konu.
Demo surumunu yayınlamıştım zaten hocam.
3 yıldır uğraştığım bir sureci bı anda alın demek dediğiniz gibi olmazdı.
Ücret karşılığı isteyenlerde oldu vermedim açıkçası.
Ama problemlerini düzelince demo sürümünü yayinlariz elbette.

Yarınki faiz kararı çok önemli bu karardan tüm borsa etkilenecek ama düz yolda cıkan hisselerimiz anlık al sat için bunlar.

3 yıldan 5 yıla hapis ve üst sınırdan para cezası diye biliyorum yetkisiz yatırım tavsiyesi vermenin cezasını. Doğrudan hisse isimleri verdiğiniz için buradaki amacın tavsiye vermek olmayıp, programın tahmin isabetliliğini ölçmek olduğunu belirtilmeniz faydalı olabilir.

3 yıldan 5 yıla hapis ve üst sınırdan para cezası diye biliyorum yetkisiz yatırım tavsiyesi vermenin cezasını. Doğrudan hisse isimleri verdiğiniz için buradaki amacın tavsiye vermek olmayıp, programın tahmin isabetliliğini ölçmek olduğunu belirtilmeniz faydalı olabilir.
Söylediğiniz iyi oldu sayın hocam teşekkürler. Silelim dert olmasın ozaman. peki hocam bu whatsapp gurupları var çokca rastladığım 5000 kişilik guruplar birlikte hisse alıp satıyorlar. peki bunlar suç teşkil ediyormu?

Programınız sadece Fiyat üzerinden mi teknik indikatörler ile filitreleme yapıyor yoksa Hacim verilerini de göz önünde bulunduruyor mu hocam. (Doğrudan Hacim göstergesini kast ediyorum)

Söylediğiniz iyi oldu sayın hocam teşekkürler. Silelim dert olmasın ozaman. peki hocam bu whatsapp gurupları var çokca rastladığım 5000 kişilik guruplar birlikte hisse alıp satıyorlar. peki bunlar suç teşkil ediyormu?
Teknik bilgi sahibi olmamakla birlikte, kapalı grup olduğundan ancak gruptan birilerinin şikayeti üzerine inceleme yapılabileceğini düşünüyorum.

Bir senelik konuyu canlandırmışım, ne kadar ilgilenen varmış borsayla. Hocam hangi indikatörleri kullanıyorsun?

Bir senelik konuyu canlandırmışım, ne kadar ilgilenen varmış borsayla. Hocam hangi indikatörleri kullanıyorsun?
Yaklaşık 100 indüktor hesabı var ve bunun yanında 10 civarı AI algoritması barındırıyor.
ama temel olarak bir hissenin trend degerleri hacmi ve yapay zeka yaklasimlari benim için kriter bir hisseyi alirken. İnduktorlere bu yaklaşımlardan sonra hisse elemek icin kullanıyorum.

ilksms
Geri