Altın düşer mi hocam sence? Sanki 4000 dolara tekrar düşer gibi geliyor. 5000 dolar senaryosu çok ütopikŞimdilik altın devalüasyondan sonra borsa olabilir. Tabii dünya bir krize girmezse. Hocam beklersen ikisindede kazanırsın. Soru şu ne kadar beklemen lazım ve sen bekleyebilir misin?
Sadece ons fiyatı olarak bakmayın. Kurun ipini bıraksalar doların 50-60 olması işten değil. Seneye ons'u 5500 doları görürse bile sürpriz değil benim için.Altın düşer mi hocam sence? Sanki 4000 dolara tekrar düşer gibi geliyor. 5000 dolar senaryosu çok ütopik
Hiç bir şeyin garantisi yok. Altının artma ihtimali yüksek. Borsanın çıkma ihtimali düşük. Ben ona göre pozisyon aldım. Devalüasyon olursa hisse değerleri dolar bazlı düşük kalır. Altın ise değerini korur. Şimdi borsanın zamanı değil değerli metallerin zamanı. Sepet yaparak paranın değerini korursun. Ortalamada kazanırsın. Çok para kazanamazsım. Niye Türk hava yollarını fazla aldın. Bir şeyi çok alıyorsan ona güvenmen lazım. Uzun vadede artar ama sen bekleyebilirim misin? Buradaki en önemli şey zaman sen sabırlı mısın?Altın düşer mi hocam sence? Sanki 4000 dolara tekrar düşer gibi geliyor. 5000 dolar senaryosu çok ütopik
değerli metallerin zamanı gümüş cok gitti baska neler olur kıHiç bir şeyin garantisi yok. Altının artma ihtimali yüksek. Borsanın çıkma ihtimali düşük. Ben ona göre pozisyon aldım. Devalüasyon olursa hisse değerleri dolar bazlı düşük kalır. Altın ise değerini korur. Şimdi borsanın zamanı değil değerli metallerin zamanı. Sepet yaparak paranın değerini korursun. Ortalamada kazanırsın. Çok para kazanamazsım. Niye Türk hava yollarını fazla aldın. Bir şeyi çok alıyorsan ona güvenmen lazım. Uzun vadede artar ama sen bekleyebilirim misin? Buradaki en önemli şey zaman sen sabırlı mısın?
Belki daha çok gidecek yada durup dinlenip gidecek. Ben 2019 dan beri artmasını bekliyorum. Ben daha yükselmesini bekliyorum. Yatırım uzun vadede yapılır. O zamanlar 2.85 lira civarı ons fiyatı 15 dolar civarındaydı. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.değerli metallerin zamanı gümüş cok gitti baska neler olur kı