nosTRa' Alıntı:
Kadının çalışmasını boşanma sebebi gören arkadaşlar aslında isterler ki kadın bana muhtaç olsun, benden ayrılırsa sefil olacağını, turkiye gibi bir ülkede mahalle baskısı ile karşılaşacağını bilsin ki ben kötü olsam da beni çeksin bana katlansın...
Bu fikirde olan arkadaşlar siz siz olun kızınız olursa bu kafadan gidip okumalarını meslek sahibi olmalarını kariyerlerini engellemeyin ki kızınız yanlış bir seçimden ötürü sefil olup kimseye muhtaç olmasın...
Imza..
sizin mantiklardogruysa sadece erkeklerin calistigi ailelerde bosanma olmamasi gerekir..
Cikarin at gozluklerini etrafiniza bakin kimler neden bosaniyor..
bu toplumu yozlastiran en buyut etkenlerden biri tv dizileri .
cogu olay sirca saraylarda geciyor
insanlar gordukleri hayati istiyor alamayinca catismalar cikiyor..
diger neden evlenme programlari..
kadinin biri cikiyor diyor ki 2 bin 5 00 tl benim mazot parama yetmez sunu isterim bunu isterim..
onu izleyen insanlarda etkilenip eslerinden daha cok istiyor.. daha cok catisma cikiyor..
bir diger neden yazmasada kimse orumcek beyinlerimiz..
kadin calismayinca camasir bulasik ev isi yemek her sey kadinin ustunde.. toplum yapisi geregi erkek suya sabuna karismiyor. Ayni seyi calisan kadinlardanda bekleyince bahane kadinin para kazanmasi oluyor..
kadin cok kazanmasini problem ediyorsa yada problwm buysa paraya gelene kadar o evlilik zaten daha cok badireler atlatmis para kozuda son darbeyi vurmus demektir..
cok kazandigini savunan kadin bulursaniz arkanizi donup kacin .
zira siz daha buz daginin gorunen kismindasiniz..
ardaka daha neler var gormek istemezsiniz.. para isin bahanesi