yorum biraz sert olmuş bence önyargılı olmamakta fayda varwertyu6' Alıntı:evlenecek başka kimsemi yok hocam. macera aramaya gerek yok.
yorum biraz sert olmuş bence önyargılı olmamakta fayda varwertyu6' Alıntı:evlenecek başka kimsemi yok hocam. macera aramaya gerek yok.
bilisimci_009' Alıntı:bende evlenmiş ve 4 ay sonra boşanmış bir erkeğim ama nedense hep madurun bayan olduğu düşünülüyor yada hataların hep erkekden kaynaklandığı düşünülüyor ama hiç de düşünüldüğü gibi değil. Bence hiç ön yargılı olmadan karşıdaki kişi iyice tanınmalı eğer ahlaklı ve dürüst biriyse daha önceki evliliğine takılmamalı.Hiç evlenmeyip onlarca bayanla beraber olup ayrılan bir sürü erkek ve bayan var.Onlarla tek farkımız sadece resmiyet.
Hocam size kardeş tavsiyesi ilk evliliğine takılmayıp eş adayınızı iyi tanımanız (ahlakını yaşantısını vb.)
bilisimci_009' Alıntı:bende evlenmiş ve 4 ay sonra boşanmış bir erkeğim ama nedense hep madurun bayan olduğu düşünülüyor yada hataların hep erkekden kaynaklandığı düşünülüyor ama hiç de düşünüldüğü gibi değil. Bence hiç ön yargılı olmadan karşıdaki kişi iyice tanınmalı eğer ahlaklı ve dürüst biriyse daha önceki evliliğine takılmamalı.Hiç evlenmeyip onlarca bayanla beraber olup ayrılan bir sürü erkek ve bayan var.Onlarla tek farkımız sadece resmiyet.
Hocam size kardeş tavsiyesi ilk evliliğine takılmayıp eş adayınızı iyi tanımanız (ahlakını yaşantısını vb.)
gokceb' Alıntı:demet hocam yineliyorum bence yanlıs konuya takılmıs durumdasınız, siz kendi içinize bakın, gercekten yeterince sevmiş benimsemiş olsaydınız sorgulamaz-sorgulatmazdınız boşanmış olma durumunu
demet demet' Alıntı:gokceb' Alıntı:demet hocam yineliyorum bence yanlıs konuya takılmıs durumdasınız, siz kendi içinize bakın, gercekten yeterince sevmiş benimsemiş olsaydınız sorgulamaz-sorgulatmazdınız boşanmış olma durumunu
hocam kendi içime henüz bakamıyorum çünkü güven sorunum var.o da karşıdakine yaşattıklarını bilmeden geçmeyecek
betulkirmizilar' Alıntı:Aynen anlattığın gibi bir adam 2 aylık hamile iken birden sorumluluk almamayı seçti. Senn anlattığın gibi ben barışmak istedim ama o istemedi, Ama önceden köpek gibi yalvarıp evliliği kabul ettirmişti. Bence arkana bakmadan kaç! Evlilik işi kumar ama burda herşey ortada...
hocam çok geçmiş olsun, siz ne zaman evlendiniz bu olayları yaşadınız büyük geçmiş olsun. Allah sabır versn yardımcınız olsun.betulkirmizilar' Alıntı:Aynen anlattığın gibi bir adam 2 aylık hamile iken birden sorumluluk almamayı seçti. Senn anlattığın gibi ben barışmak istedim ama o istemedi, Ama önceden köpek gibi yalvarıp evliliği kabul ettirmişti. Bence arkana bakmadan kaç! Evlilik işi kumar ama burda herşey ortada...
gokceb' Alıntı:demet hocam yineliyorum bence yanlıs konuya takılmıs durumdasınız, siz kendi içinize bakın, gercekten yeterince sevmiş benimsemiş olsaydınız sorgulamaz-sorgulatmazdınız boşanmış olma durumunu
Evli biriyle evlenme zaten hocamreamonn' Alıntı:dogrusu ben hic evlenmedim ve ilişki konusunda uzmanda degilim en iyisi psikolojik danışmana danışın derim.Su var ki Evlenirsem bir bayanla ve sonrada esim iyi ama boşanacam dersem hem kendimi hem de başkasını kandırmış olurum aslında.Oyle buyuk sorunlar yaşanıyor ki ailelerde yine de boşanmayı en son tercih olarak görüyorlar.Öyle olmalı bence hele cocuk varsa boşanmayı düşünmemeli her iki taraf.Evli ve boşanmış biriyle de düşünürsen evlenmeyi,iyice düşün derim...Allah bilir ama bekar bir bayanla evlenmeyi düşünüyorum dogrusu en mantıklısı da odur...
ahmetcanserif' Alıntı:hocam çok geçmiş olsun, siz ne zaman evlendiniz bu olayları yaşadınız büyük geçmiş olsun. Allah sabır versn yardımcınız olsun.betulkirmizilar' Alıntı:Aynen anlattığın gibi bir adam 2 aylık hamile iken birden sorumluluk almamayı seçti. Senn anlattığın gibi ben barışmak istedim ama o istemedi, Ama önceden köpek gibi yalvarıp evliliği kabul ettirmişti. Bence arkana bakmadan kaç! Evlilik işi kumar ama burda herşey ortada...