boş ders kendi branşın ise ek ders alıyorsun hocamHocam boş derse görevlendirme yapıyorsa ekders ücretide ödemesi gerekiyor. Peki ücret veriyorlar mı
hocam onu da öğretmene yıkmayın artık, bu idareciler ne iş yapıyor anlamıyorum, sürekli öğretmene görev verme peşindeler.
Bizim okuldaki idareciler oturuyor çaylarnı yudumluyorlar, ikidebir nöbetçileri azarlıyor ders doldurma konusunda. NÖbetçiyken kendi derslerimize gidemez olduk.
O müdür yardımcınız parasını çatır çatır aldığı kendi derslerine giriyor mu acaba? Uzaktan eğitim sürecinde canlı ders yaptı mı?Hocam idareci değil öğretmenim. Ama dediğiniz gibi müdür yardımcımızın talebi.
Yönetmelikte kendi branşında ziyade aynı branş veya alan dersi öğretmeni tarafından işlenen ders hocam. Yani idareci sayısal derslere sayısal dersi öğretmeni vb. Gibi görevlendirir ve görevlendirilen dersi öğretmen işlerse ekders ödenir. İlla aynı branş öğretmeni olması şartı yok.boş ders kendi branşın ise ek ders alıyorsun hocam
müdür yardımcılığı yapan program yapalım en iyisi..saçmalık resmen...bi zahmet kalem kağıt alıp yazsın kontrol etsin...Hocam idareci değil öğretmenim. Ama dediğiniz gibi müdür yardımcımızın talebi.
Azarlamak derken hocam? Haddini bilmeleri lazim, yonetmelik cercevesinde saygi kurallaro cercevesinde konusabilirler.
anlıyorum hocam, bıktık o idarecilerden amaHocam idareci değil öğretmenim. Ama dediğiniz gibi müdür yardımcımızın talebi.
baya tımarlama gibi azar, çıt yok, kimseden, ben de dahil. İşler böyle yürüyor bu ülkede ne yazık ki. idareciler tanrı gibi bizde ne yazık ki. Kimi kime şikayet edeceğiz hocam
Yer konya, bunu da belirteyim.
Okullarında Bilsa Haftalık Ders Dağıtım Programını kullanan varsa işlerine yarayabilecek, kendi yazdığım bir program. Oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Sol alta çift tıklanarak bilsa veritabanın yolu belirtilmeli
Hocam denedim ama öğretmenler gelmedi
Hocam denedim ama öğretmenler gelmedi
Bilgisayar virüs olarak görüyor programıOkullarında Bilsa Haftalık Ders Dağıtım Programını kullanan varsa işlerine yarayabilecek, kendi yazdığım bir program. Oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Sol alta çift tıklanarak bilsa veritabanın yolu belirtilmelidir.
Hocam program kodlarını şifrelemiştim. Muhtemelen ondandır.Bilgisayar virüs olarak görüyor programı
?Hocam program kodlarını şifrelemiştim. Muhtemelen ondandır.
Virustotal sonuçları:
Hocam bunu bağladığınız örnek excel dosyasını atar mısınız... Ona göre düzenleme yapabliriz belki...Okullarında Bilsa Haftalık Ders Dağıtım Programını kullanan varsa işlerine yarayabilecek, kendi yazdığım bir program. Oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Sol alta çift tıklanarak bilsa veritabanın yolu belirtilmelidir.
Hocam bilgileri excelden değil de bilsanın direk olarak veritabanından aldırıyorum. O da biraz karışık.Hocam bunu bağladığınız örnek excel dosyasını atar mısınız... Ona göre düzenleme yapabliriz belki...