hocam araba çok güzel içim gitti desem yeridir. piyasası nedir bilmem ama araba budur dedim yani. İyi satışlarMur47' Alıntı:Üç Yıldır keyifle kullandığım, BMW marka aracımı ev alacağımdan dolayı satıyorum. Yabancıya gitmesin diye buraya da ilanımın linkini ekliyorum.
tayinci42' Alıntı:içinin fotografınıda merak ettim. çok güzel görünüyor. bende ev ödüyorum şimdi. borcu biter bitmez alacağım böyle birşey.
Daha doğrusu bmw genel olarak ne yakıyor? sedanı olsun hatchback olsun... Özellikle de sizinkiyadigartbaykal' Alıntı:(...)ben hep bmw mercedes alsak bile yakıtına güç yetmez diyordum(...)
acaba bu araba ne kadar yakıyor, paylaşabilir misiniz?
Acil Satılık Değil; Keyfe Keder Satılıktır!
yadigartbaykal' Alıntı:of hocam saygıyla eğiliyorum
keyfe keder de güzelmiş
geçenler de ben de şöyle bir araba bakayım sıfılara dedim kendimi bmwde buldum. kafamdaki büyük bir tabu yıkılmış oldu. ben hep bmw mercedes alsak bile yakıtına güç yetmez diyordum. 2.0 dizel araçları bile 4.5 karmaşık 3.6 şehirlerarası yakıt tüketimi varmış.
acaba bu araba ne kadar yakıyor, paylaşabilir misiniz?
agd85' Alıntı:hocam araba çok güzel içim gitti desem yeridir. piyasası nedir bilmem ama araba budur dedim yani. İyi satışlarMur47' Alıntı:Üç Yıldır keyifle kullandığım, BMW marka aracımı ev alacağımdan dolayı satıyorum. Yabancıya gitmesin diye buraya da ilanımın linkini ekliyorum.
asam2263' Alıntı:plakayı saklamışsın kazası mı var acaba?
timsahsovalye' Alıntı:bunun sıfırı 72bin tl cik
tabi hocamız ya babadan yada kafadan bilemedin lotodan milyarder olmalı yada eşini iyi seçmiş. :mrgreen:
hasari' Alıntı:Acil Satılık Değil; Keyfe Keder Satılıktır!
İlanlarda bu gibi notlar size nasıl geliyor. Ben olsam sizin gibilerden bedava da olsa almam.
Diğer yönüyle
Arabanız güzelmiş tam keyif aracı güle güle binin.![]()
Tamam hocam audiyi unutmayalım, ama öğretmen maaşını da unutmayalım.Fender' Alıntı:Audi'yi unutmayalım![]()
Hocam sende avatarındaki araç mı var?Fender' Alıntı:Audi'yi unutmayalım![]()
:+1: Hocama katılıyorum. Bir arkadaş arabasını satmak istediğinde böyle gereksiz yorumlar çok yapılıyor. Arabanın özellikleri belli. Beğenirsen alırsın, beğenmezsen almazsın. Çok uzatmaya gerek yok.tcoalngsau' Alıntı:arkadaş ilan açmış lütfen gereksiz yorumlarla baltalamayın..Alacak adam saf değil araştırır uygunsa alır.Kimseye zorla aracını satmıyor ki.
tcoalngsau' Alıntı:arkadaş ilan açmış lütfen gereksiz yorumlarla baltalamayın..Alacak adam saf değil araştırır uygunsa alır.Kimseye zorla aracını satmıyor ki.
Greenberet83' Alıntı:Adamın bmw si var diye bir dövmediğiniz kaldı.
Allah nazardan saklasın, en yakın zamanda sen bir sadaka ver hocam.
İnş istediğin şekilde en kısa zamanda satarsın. Arabanı biliyorum. Araban hakkında güzel başka şeyler de söyleyeceğim de ama bazı arkadaşlar farklı bir tarafa çekip yorumlayabilirler diye söylemekte istemiyorum. Neyse hayırlı satışlar Mur47 hocam.Mur47' Alıntı:Her şeyi açık açık yazdığım halde lafı dolandırmaya, laf ebeliği yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Niyeti BMW almak olan üyelerin yazdıkları dışındaki mesajlara tarafımdan cevap verilmeyecektir.
Kimseye zorla mal satmıyoruz. İlgilenen arkadaşlara da teşekkür ederim.