E ernestososa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 808 8 Eylül 2015 #1 Okulumuz imam hatip ortaokulu olunca bazı günler 8 er saat sabah ve öğlen işleneceği için mecburen blok yapmak zorundayız. Blok dersler kaç dakika işlenmelidir? Bu konuda fikri olan var mı?
Okulumuz imam hatip ortaokulu olunca bazı günler 8 er saat sabah ve öğlen işleneceği için mecburen blok yapmak zorundayız. Blok dersler kaç dakika işlenmelidir? Bu konuda fikri olan var mı?
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,642 8 Eylül 2015 #2 Sayın hocam, blok ders demek dinlenme arası olmayan ders demek dolayısıyla blok ders 80 dakika olmalıdır.
Sayın hocam, blok ders demek dinlenme arası olmayan ders demek dolayısıyla blok ders 80 dakika olmalıdır.
E ernestososa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 808 8 Eylül 2015 #3 70 dakika olması ile ilgili yazı arıyorum bulamıyorum okul sabah 6:30 da başlayacak gece 19 da kapanacak, çok büyük sıkıntı
70 dakika olması ile ilgili yazı arıyorum bulamıyorum okul sabah 6:30 da başlayacak gece 19 da kapanacak, çok büyük sıkıntı