S sebog Üye Mesajlar 7 29 Aralık 2013 #1 Blog açtırıyor musunuz çocuklara arkadaşlar yada o konuyla ilgili neler yaptırıyorsunuz..
papakaa Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,059 30 Aralık 2013 #2 bloga mebin internetinden girilmiyor hocam :lol:
C cbsrkn Aktif Üye Mesajlar 118 30 Aralık 2013 #3 google uygulamalardan giriliyor ben sadece nasıl yapıldığını gösterdim örnek bir uygulama yaptım bir haber ekledim isteyenlerin evde açabileceğini söyledim yeterli bence... zaten evde de oyun oymamaktan başka bir şey yapmıyorlar
google uygulamalardan giriliyor ben sadece nasıl yapıldığını gösterdim örnek bir uygulama yaptım bir haber ekledim isteyenlerin evde açabileceğini söyledim yeterli bence... zaten evde de oyun oymamaktan başka bir şey yapmıyorlar
S sebog Üye Mesajlar 7 5 Ocak 2014 #4 Girilen bloglar var bende sadece nasıl yapılacağını gösterdim..
A artemisia87 Site Gezgini Mesajlar 34 1 Şubat 2014 #5 meb engeline takılıyor hep bloglar olsun twitter, facebook olsun nasıl yapıyorsunuz bu etkinlikleri peki
meb engeline takılıyor hep bloglar olsun twitter, facebook olsun nasıl yapıyorsunuz bu etkinlikleri peki