BlocKodlama.com Yayında

Kodla Büyü

bbozkurt

Aktif Üye
Türkiye Yüzyılı Maarif Model Uyumlu, Yeni Nesil Bilişim Teknolojileri ve Kodlama Platformu: BlocKodlama.com

Değerli Meslektaşlarım Merhaba,

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerinde sınıf yönetimini kolaylaştıracak, müfredat akışını interaktif hale getirecek kapsamlı bir platformu sizlerle paylaşmak istiyorum. BlocKodlama, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile %100 uyumlu olarak, sahadaki öğretmen ihtiyaçları gözetilerek geliştirildi.

BlocKodlama'nın Öğretmen Dostu Özellikleri:

• Dizge (Scratch Tabanlı) Kodlama Aracı: Platforma entegre, bulut kayıt destekli gelişmiş kodlama editörümüz. Öğrenciler projelerini kendi hesaplarına kaydeder, sizler öğretmen panelinden anlık olarak inceleyebilirsiniz.
  • KodLab (Blockly Tabanlı) Atölyesi: Temel algoritma mantığını oyunlarla öğreten, aşamalı ve müfredatla senkronize blok tabanlı kodlama alanı.
  • Sınıf Takibi ve Yönetimi: Toplu öğrenci yükleme, sınıf bazlı duyuru sistemi ve gelişmiş ödev atama mekanizması.
  • Detaylı Raporlama: Her bir öğrencinin kazanım bazlı ilerlemesini, sınav sonuçlarını ve kodlama becerilerini görsel grafiklerle takip edebileceğiniz analiz ekranları.
  • Yapay Zeka ve İnteraktif Algoritmalar: Gemini destekli AI asistanı, kamera tabanlı görüntü işleme blokları ve interaktif algoritma senaryoları ile derslerinizi zenginleştirin.
Öğrenciler İçin Neden Eğlenceli? Öğrencilerimiz sadece kod yazmıyor; XP puanları toplayarak seviye atlıyor, dijital rozetler kazanıyor ve projelerini Sınıf Stüdyosu'nda arkadaşlarıyla paylaşarak kodlama yolculuğunu bir maceraya dönüştürüyorlar.

Sizleri de bu profesyonel platformu deneyimlemeye davet ediyorum.

🔗 Hemen İnceleyin: https://blockodlama.com

Çok incelemedim dizge için bile girilir siteye elinize sağlık

Çok incelemedim dizge için bile girilir siteye elinize sağlık
Teşekkür ederim hocam. Öğrenciler başka siteye gitmesin kendi içimizde proje geliştirelim paylaşalım istedim. Sınıf stüdyosunda paylaşarak birbirlerinden ilham alıyorlar. Ayrıca Dizge galerisinde de ben projelerin yapım aşamalarını anlatıyorum. Projeler müfredat içerisinede entegre. Scratch tabanlı. Kodlan bölümünde de blockly tabanlı code org gibi içeriklerimiz mevcut. Hepsinin ilerleme takibi de öğretmen panelinden yapılabiliyor.

Elinize emeğinize sağlık hocam çok güzel bir site olmuş. Dolu dolu bence güzel düşünmüşsünüz. Aynen bir deney seti gibi ne ararsan var öğretmen içinde öğrenci içinde özellikle tahtalardan sınıflara anlatmamız gereken konu içerikleri ve videolar çok başarılı hepsinin bir sitede toplanması da güzel olmuş. Bu forumda her hangi bir paylaşımda bulunan, programlarını paylaşan, görüşlerini dile getiren diğer tüm öğretmen arkadaşlarımın da site yöneticilerimin de ellerine sağlık. İyi ki varsınız.

Elinize emeğinize sağlık hocam çok güzel bir site olmuş. Dolu dolu bence güzel düşünmüşsünüz. Aynen bir deney seti gibi ne ararsan var öğretmen içinde öğrenci içinde özellikle tahtalardan sınıflara anlatmamız gereken konu içerikleri ve videolar çok başarılı hepsinin bir sitede toplanması da güzel olmuş. Bu forumda her hangi bir paylaşımda bulunan, programlarını paylaşan, görüşlerini dile getiren diğer tüm öğretmen arkadaşlarımın da site yöneticilerimin de ellerine sağlık. İyi ki varsınız.
Teşekkür ederim hocam. Faydalı olmadı dileğiyle

ilksms
Geri