Bjk maçı iptal edilmeli mi?

Kodla Büyü
GS'li olarak kesinlikle edilmeli, K.Paşalı futbolcunun yaptığı kural dışı bence penaltı olmalıydı. Birde adam sahaya girmiş arkadaşına saldırmış yine de fazla aşırı tepki vermemiş adamlara ne diye kırmızı gösteriyorsun, adam dalsın fernandese diğerleri tepkisiz izlesin nerde takım ruhu...

Kesinlikle iptal edilmeli. Eğer hakem topu 2. topu görmesine rağmen oyunu devam ettirip, DONK topu attığında düdük çalışıyorsa kural hatası vardır. Kırmızı Kart ve Penaltıdır. Ayrıca seyirci girdikten sonra BİLİC takımı sahadan çekmeliydi.

1-2 sezondur Türkiyede gerek kulüpler gerek milli takım bazında futboldan zevk alanlara şaşırıyorum artık...

yıldırım demirören olduğu sürece normal karşılamak gerek bence varlığı problem olan ender bir insan

bir sarı ve hakem atışı ise cezası, artık bu pozisyonlardan sıkça görürüz, gole giden pozisyonlar için karlı alış veriş...

Bundan sonra baktın ceza sahasında gol yiyeceksin çıkart ayakkabını at topun üstüne nasıl olsa sarı kart yer hakem atışıyla oyuna başlarsın alsana yeni kural. :x

ScorpionM' Alıntı:
1-2 sezondur Türkiyede gerek kulüpler gerek milli takım bazında futboldan zevk alanlara şaşırıyorum artık...

aynen katılıyorum hocam, ne yaptığını bilmeyen hakemler kalitesiz futbolcular, basiretsiz ne dediğini bilmeyen yöneticiler, TFF gibi önemli bir kurumun başında gereksiz bir adamın olması..... bitmez bitmezzz, ve en son BJK maçındaki kepazelikler, bu yılı kapattın artık ben, artık ligi fikstürden takip edecem

Bir Beşiktaş'lı olarak dün kahroldum, çaresizliğimle başbaşaydım. 3 puan kaybetmek değilde umutsuz kalmak çok koydu. Aslında bu bir dejavu.

Beşiktaş yönetimi takıma sahip çıkmıyor, hakemler her hafta her yıl her daim takımı doğruyor, her türlü çirkeflik beşiktaşa yapılıyor, beşiktaş forması giyinmiş paralı askerler sahaya dalıyor, takımın sahası kapatılıyor. Beşiktaş yönetimine lanetler olsun diyorum.

Futbol sahada kazanılmaz, masabaşında ve lobilerde hiç bir etkimiz yok. Sadece transferle, stad yapmakla şampiyon olunmaz.

Beşiktaş taraftarları özellikle de çarşı daha neyi bekliyor, kendi işimizi kendimiz halletmemiz gerekiyor, gerekirse federasyon binasını ateşe vermeye kadar, caddeleri kapatmaya kadar ne varsa yapıp dikkat çekmemiz lazım.

Bir Beşiktaş taraftarı olarak "Yıldırım Demirören ve Zekeriya Alp sizi kurtardı" palavrasını duymaktansa şerefimizle yenilmeyi tercih ederim. Maçın hakkı mutlak tekrar olsa da, tekrarına da karşıyım.

KöfteHoRr' Alıntı:
Bir Beşiktaş taraftarı olarak "Yıldırım Demirören ve Zekeriya Alp sizi kurtardı" palavrasını duymaktansa şerefimizle yenilmeyi tercih ederim. Maçın hakkı mutlak tekrar olsa da, tekrarına da karşıyım.

Bu nasıl mantık Allah aşkına, o halde şampiyon da olmayalım, palavra duymaktasa şerefimizle ?? yenilelim

Bu maç iptal edilse ne olur edilmese ne olur. Maçtan önce beşiktaş forumlarını gezen varsa bu hakeme neler dendiğini bilir zaten açın ekşi sözlük gibi yerleri ya da bizim forumları. Bülent yıldırım yunus yıldırım fırat aydınus hüseyin göcek halis özkahya hangi birinden kurtulacağız. Birde bunlar ülkedeki fifa hakemleri. Beşiktaş bunlarla çıktığı her maçta sorunlar yaşıyor. Ne zevk bıraktılar ne de başka birşey. Ben Beşiktaşın tüm maçlarını izleyen bir insandım ama artık sırf sinirlerim bozulmasın diye bu saydığım hakemlerin yönettiği maçları izlemiyorum

Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşın hakkının yendiğini düşünüyorum maç kesinlikle tekrar edilmeli....

hakanotuken' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:

Bu nasıl mantık Allah aşkına, o halde şampiyon da olmayalım, palavra duymaktasa şerefimizle ?? yenilelim
Sen istediğini düşünebilirsin kardeşim, ben senin mantığına bu nasıl mantık diyor muyum? Ben çevremden "Yıldırım Demirören Beşiktaşlı olduğu için maçınızı tekrarladılar, yatın kalkın ona dua edin" safsatasını duymak istemiyorum. Sen istediğini duyabilirsin...

ÇARŞI, sen misin GEZİ protestolarına destek veren...
Beşiktaş cezalandırılıyor. Kesinlikle kırmızı kart ve penaltı olmalıydı futbol kurallarına göre. Kural hatası yapılmıştır ve tekrarlanmalıdır.

o topu donk a tribünlerden bizim okuldaki öğretmen arkadaş attı. Bu gün polisler telefondaymış gibi işlettik. Süperdi :)

Bu futbol belasını başımıza açanların Allah müstehakını versin.

Dünya üzerinde en nefret ettiğim şeylerden biri. Futbolcu, yönetici vs. insanlığa hiçbir katkısı olmayan bir şeyden kamyon kamyon para kaldırır; devlet, millet bir sürü zarar görür. İçindeki kocaman boşluğu aptalca bir tutkuyla dolduran insanlar cabası. Ele gelir bir tarafı yok resmen.

yadigartbaykal' Alıntı:
adam bilinçli olarak elinden topu çıkarmadı ya iptal edilmeli ya da adama sportmenliğe aykırı davranırsan 6 ay men verilmeli. ayrıca taraftar olayına gelirsek benzer durum hollandada olmuştu teknik direktör takımı çekti federasyon kırmızıyı iptal etti.
http://www.nationalturk.com/ajax-alkmaa ... ideo-92318
Bütün türkiyenin izlediği bjk maçı ile sizin izlediğiniz bjk maçı sanırım farklı maçlardı. Adam görerek topu atıyor.. Ayrıca gol poziyonu değil bir şey olmaz diyenler maç videolarını bir daha izlesinler ve olcay şahanın durduğu yeri görsünler atak kesilmeseydi. ara pazta olcay golü atacaktı.

twetyynet' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
adam bilinçli olarak elinden topu çıkarmadı ya iptal edilmeli ya da adama sportmenliğe aykırı davranırsan 6 ay men verilmeli. ayrıca taraftar olayına gelirsek benzer durum hollandada olmuştu teknik direktör takımı çekti federasyon kırmızıyı iptal etti.
http://www.nationalturk.com/ajax-alkmaa ... ideo-92318
Bütün türkiyenin izlediği bjk maçı ile sizin izlediğiniz bjk maçı sanırım farklı maçlardı. Adam görerek topu atıyor.. Ayrıca gol poziyonu değil bir şey olmaz diyenler maç videolarını bir daha izlesinler ve olcay şahanın durduğu yeri görsünler atak kesilmeseydi. ara pazta olcay golü atacaktı.

hocam bence adam bilinçli olarak elinden çıkartmadı diyerek,
ilk anda top elinde geldiğinde dışarı bilerek atmadı demek istemiş..

hakem ikinci top olayında topu futbolcunun elinde gordugunde dudugu calıyor.. eli agzında..foto ve video da acık.kural hatası orda yok. bence

Maçın tekrar edilmesi söz konusu değil. Mhk başkanın belirttiği gibi hakem kurala uygun davrandı. Fifa kural kitabında bu tip bir durum için mevcut bişey yok.Kural kitabına bu durumlar için ekleme yapılmalı.

theghost83' Alıntı:
hakem ikinci top olayında topu futbolcunun elinde gordugunde dudugu calıyor.. eli agzında..foto ve video da acık.kural hatası orda yok. bence

topu elinde gördüğünde mi çalıyor, komik olmayın...

misso021' Alıntı:
Maçın tekrar edilmesi söz konusu değil. Mhk başkanın belirttiği gibi hakem kurala uygun davrandı. Fifa kural kitabında bu tip bir durum için mevcut bişey yok.Kural kitabına bu durumlar için ekleme yapılmalı.
Hakem kurala uygun davrandı diye bişey yok, sadece hakem maç sonrası raporunda kurala uygun davrandığını yazıyor. Bende maçın hakemi olsam maçtan sonra kendimi temize çıkarmak için kurala uygun rapor yazarım. MHK başkanının dediği budur zaten.

Hakemin düdüğü çaldığı an konusuna gelirsek, defalarca salise salise durduruldu pozisyon kanallarda. Hakem defalarca topu görmesine rağmen nasılsa donk topu dışarı atar diye oyunu durdurmuyor. Tam donk topu elinden çıkrıp diğer topa vurmak için hamle ettiğinde hakemin kafaya donk ediyor neler olduğu ama iş işten geçmiştir artık.

lig tvlerinizi iptal ettirin markus merk denen hakem bozuntusu donk mağdur edilmiştir dedi birde...Fenerbahçe'ye yapılsaydı bunlar yer yerinden oynardı...

BBNET
Geri