Olaylı maç hakkında neler düşünüyorsunuz?Bakalım anket sonuçları ne çıkacak.
pardus63' Alıntı:yıldırım demirören olduğu sürece normal karşılamak gerek bence varlığı problem olan ender bir insan
ScorpionM' Alıntı:1-2 sezondur Türkiyede gerek kulüpler gerek milli takım bazında futboldan zevk alanlara şaşırıyorum artık...
KöfteHoRr' Alıntı:Bir Beşiktaş taraftarı olarak "Yıldırım Demirören ve Zekeriya Alp sizi kurtardı" palavrasını duymaktansa şerefimizle yenilmeyi tercih ederim. Maçın hakkı mutlak tekrar olsa da, tekrarına da karşıyım.
Sen istediğini düşünebilirsin kardeşim, ben senin mantığına bu nasıl mantık diyor muyum? Ben çevremden "Yıldırım Demirören Beşiktaşlı olduğu için maçınızı tekrarladılar, yatın kalkın ona dua edin" safsatasını duymak istemiyorum. Sen istediğini duyabilirsin...hakanotuken' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Bir Beşiktaş taraftarı olarak "Yıldırım Demirören ve Zekeriya Alp sizi kurtardı" palavrasını duymaktansa şerefimizle yenilmeyi tercih ederim. Maçın hakkı mutlak tekrar olsa da, tekrarına da karşıyım.
Bu nasıl mantık Allah aşkına, o halde şampiyon da olmayalım, palavra duymaktasa şerefimizle ?? yenilelim
Bütün türkiyenin izlediği bjk maçı ile sizin izlediğiniz bjk maçı sanırım farklı maçlardı. Adam görerek topu atıyor.. Ayrıca gol poziyonu değil bir şey olmaz diyenler maç videolarını bir daha izlesinler ve olcay şahanın durduğu yeri görsünler atak kesilmeseydi. ara pazta olcay golü atacaktı.yadigartbaykal' Alıntı:adam bilinçli olarak elinden topu çıkarmadı ya iptal edilmeli ya da adama sportmenliğe aykırı davranırsan 6 ay men verilmeli. ayrıca taraftar olayına gelirsek benzer durum hollandada olmuştu teknik direktör takımı çekti federasyon kırmızıyı iptal etti.
http://www.nationalturk.com/ajax-alkmaa ... ideo-92318
twetyynet' Alıntı:Bütün türkiyenin izlediği bjk maçı ile sizin izlediğiniz bjk maçı sanırım farklı maçlardı. Adam görerek topu atıyor.. Ayrıca gol poziyonu değil bir şey olmaz diyenler maç videolarını bir daha izlesinler ve olcay şahanın durduğu yeri görsünler atak kesilmeseydi. ara pazta olcay golü atacaktı.yadigartbaykal' Alıntı:adam bilinçli olarak elinden topu çıkarmadı ya iptal edilmeli ya da adama sportmenliğe aykırı davranırsan 6 ay men verilmeli. ayrıca taraftar olayına gelirsek benzer durum hollandada olmuştu teknik direktör takımı çekti federasyon kırmızıyı iptal etti.
http://www.nationalturk.com/ajax-alkmaa ... ideo-92318
theghost83' Alıntı:hakem ikinci top olayında topu futbolcunun elinde gordugunde dudugu calıyor.. eli agzında..foto ve video da acık.kural hatası orda yok. bence
Hakem kurala uygun davrandı diye bişey yok, sadece hakem maç sonrası raporunda kurala uygun davrandığını yazıyor. Bende maçın hakemi olsam maçtan sonra kendimi temize çıkarmak için kurala uygun rapor yazarım. MHK başkanının dediği budur zaten.misso021' Alıntı:Maçın tekrar edilmesi söz konusu değil. Mhk başkanın belirttiği gibi hakem kurala uygun davrandı. Fifa kural kitabında bu tip bir durum için mevcut bişey yok.Kural kitabına bu durumlar için ekleme yapılmalı.