X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 15 Temmuz 2014 #1 bir telefon almak istiyorum ve en uygun bu sitede buldum. ben hiç duymadım daha önceden. tanıyan bilen varmı güvenilirmidir acaba.
bir telefon almak istiyorum ve en uygun bu sitede buldum. ben hiç duymadım daha önceden. tanıyan bilen varmı güvenilirmidir acaba.
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 15 Temmuz 2014 #2 Ben Samsung Galaksi S3 aldım hiçbir sorun yaşamadım. Alabilirsiniz. Garantisi İthalatçı firma garantisidir. Distribütör garantisi yok.
Ben Samsung Galaksi S3 aldım hiçbir sorun yaşamadım. Alabilirsiniz. Garantisi İthalatçı firma garantisidir. Distribütör garantisi yok.
G gamer99 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,970 15 Temmuz 2014 #3 alışveriş yapılabilinir bence .
G gamer99 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,970 19 Temmuz 2014 #5 xodeda hocam alışveriş yaptı iseniz yorumlarınızı bekleriz.
O ozcanikli Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,040 19 Temmuz 2014 #6 güvenilir firmadır. gözünüz kapalı alın