biz de tv yok alsam mı almasam mı

Kodla Büyü
Al hocam ister izle istersen izleme. Bizde var bi sakıncasını görmedim açmadığım zamanlar orada öylece duruyor.

titan1905' Alıntı:
3 yıldır almamışsın madem bence en az 117 ekran 3d led tv haketmişsiniz :D

:D
çoğunlukla film izlemek için kullanıyorum tvyi. film izlemeyi seviyorsanız bulunduğunuz yerde sinema yoksa bence olmalı. ama çocuk varsa alınacaksa çok dikkat etmek gerekir ikizlerim var bir tanesi çok izlemek istiyor izlerken gözü hiçbirşey görmüyor cevap bile vermiyor bizlere. buda ilerde dikkatini verememe sorunu yapabilirmiş. birde şöyle bir duırumda var tv izleyende konuşma problemi yaşşıyoruz tv izlemeyen çok güzel konuşuyor etkisi olduğunu düşünüyorum...

uysalhalil33' Alıntı:
arkadaslar 3 senelik evliyiz ve evlenmeden önce tv almama kararı almıstık eşimle ve bunu gerçekleştirdik ve 3 yıldır tv biz de yok . çok fazla da yokluğunu hissetmedik açıkçası daha fazla zamanımız var akşamlar daha uzun bizim için ancak bazen eşimle de birbirimize sormadan edemiyoruz
Acaba televizyon alsak mı? ne değişir? güzel programlar da var hani gibi...
acaba televizyon almalı mıyız? evli arkadaslar ne diyor bu konuda

bizde 3 tane var. salonda(107 ekranled), oturma odasında(70 ekran tüplü) ve mutfakta(37 ekran tüplü), valla hiç zararını görmedim. sanırım kullanım becerileriyle alakalı. discovery ve animal planet favorilerim. nasıl yapılır yarzı programlar çok hoşuma gidiyor. futbol ve dizi izlemem pek. bilgisayar öğretmeniyim ama ikizlerime zaman ayırmak için evde bilgisayar kullanımım bile çok düşük. gerekmedikçe açmam. her sosyal paylaşım sitesinde hesabım vardır. genelde haftalık yada aylık takip ederim. ama en büyük bağımlılığım bbnet. her gün girmesen aklım kalıyor. eve tv değil bbnet almayın alışkanlık yapıyor.

sayın hocam bizim evdede 3 yıldır tv yoktu eşim başka bir ile atanınca kasın ayında aldım.
sadece mehtap tv izlemek için almıştım şimdi trt ve mehtap izliyorum.
ne fark etti dersen insan televizyonsuzluğa alışınca tv alsanızda çok izlenmiyor.

hocam zor bir karar.ilk evlendiğimizde bizde epey düşündük. en son hanımın ısrarına dayanadım aldım. aldıktan sonra da kanal ve program kısıtlaması yaptık. gerçi ikimizde pek arayan değiliz ama evde çok sessizlik oluyordu. şu an 4 sene geçti.aslında faydalı da oldu da diyebilirim.bilgisayardan izlemek bir çözüm olsa da televizyonun bir cazibesi var.tv de en büyük sıkıntı bence reklamların olması. ister istemez izleniyor olması.

şu an 1 yaşından büyük kızımız var. ben ne yapsam etsem de tv yi kaldırsam diyorum.bebek ve çocuk olunca işler değişiyor. bazen sırf sussun diye açıyoruz ama farkediyorum ki çok zararı var. daha bu yaşta hastası olacak diye korkuyorum.
forumdaki diğer arkadaşlara da tavsiyem eğer aklı eren çocuklarınız varsa mutlaka radyo tiyatrosu dinletsinler. hatta oturup ordaki olayları çocukla beraber hayal etmeye çalışsınlar.

evde internet varsa asla almasan filmlerin dibine vuruyorsunuzdur şimdi siz karıkoca bizde tv yokken böyle idi.
şimdi yılda bir ikitane anca izliyoruz. :mrgreen:
tv programlarından sıra gelmiyor.

Sizi ve eşinizi tebrik ederim. Bizde evlendiğimizde almadık, ama sürekli kurslarım oluyordu eğitici formatör olduğum için. Bir gün eşime ben yokken evde sıkılıyorsun değil mi dedim oda evet dedi, tv alayım mı dedim, onayladı. Sonrası mâlum :)

serkanozen1' Alıntı:
Almayın hocam.. Baskılarada kanmayın
Ben 11 yıldır evliyim
İlk 2 sene yoktu
sonra babam annem eşimin babası annesi derken eş dost akraba baskıları..
Düşünün bir herkesin bir dizisis var dizi olan günde kimse gelmiyordu bize..
Sonunda aldık ve müptelası olduk..
İlk önce sadece seçtiğimiz programlar derken
Bir baktıkki BU DA seyredilir Mİ DEDİĞİMİZ SAÇMA SAPAn şeyleri de izlemeye başlamışız.
Hiç bulaşma bence aman ha...
tekrarlıyorum... DİKKAT HİÇ BULAŞMA

tv siz hayat olmaz bence... o mantıkla bakılırsa telefon ve internet te almamamız lazım..
burda önemli olan nokta teknolojiyi etkin kullanmak...

BBNET
Geri