Biz-ABD-olarak neden çok güçlüyüz,biliyormusunuz?

Kodla Büyü
Irak,suriye yanlislikla ucagini dusurmus.iranli ajanlar istihbarat topluyor.nolur biz de yanlislikla kimyasal bomba dusurelim kandile

CIA eski yöneticisi,
ABD Dışişleri Bakanlığı görevlisi
Graham FULLER;

“Türkler Kemalizm’i terk edip ılımlı İslam’ı benimsemelidir.
Ilımlı İslam,
Kemalizm’i silmeye yönelik bir karşı devrimdir.
Bu devrimin karşısındaki tek güç,
Türk Ordusu ile ulusalcı aydınlardır ve
TASFİYE EDİLMELERİ gerekir”

bu yazılanları bizim okumamız maalesef bir işe yaramaz bunları bizi yönetenlerin okuması gerekir. Nasıl terör sorununda bugün Yılmaz Özdil inde yazısında olduğu gibi asıl terörü yaşamış insanlar dinlenmiyorsa onlardan fikir alınmıyorsa susturuluyorsa (osman pamukoğlu,kaymakamlar,askerler,özgür düşünenler, Atatürk sevenler gibi) zamanla buralarda bizim gibi içi vatan sevgisi ve Atatürk sevgisi dolu insanlarda susturulacak o yüzden bir devlet memuru olarak arkadaşlar bence bu konulara girmeyelim yoksa ister istemez sinirlenip içimizde biriktirdiğimiz kini kusuyoruz ve buda bize zararlı memur olduğumuz için

hocam kinci biri değilimdir.
bu iletileri eklerken de en ufak bi kin duygusu içinde hareket etmiyorum.

niyetim,
zaten, kısmi de olsa basına yansımış olan,
çoğunlukla pek çok yayın organlarının görmezden geldiği, geçiştirdiği ya da
bazıları tarafından kıyıda köşede,
kimsenin dikkatini çekmeyecek şekilde verilen,
benim dikkatimi çekecek kadar, bence çarpıcı ve bence önemli olan mesajları,
--zaten bazı basın yayın organlarında yer almış olan mesajları--
bu konulara ilgi duyan forum kullanıcılarının bilgisine sunmak.

bu niyetle hareket eden birinin memur oluşu,
zarar görmesi için,
--zarar derken neyi kastediyorsunuz! bilmiyorum!-
yeterince haklı, mantıklı, adil ve demokratik değil bence.

Rusya Avrasya Hareketi Başkanı Aleksander Dugin’den uyarı

‘Türkiye kendi kuyusunu kazıyor’

‘Türkiye’nin Katar ve Suudi Arabistan’ın seviyesine inerek Suriye’ye karşı ortak cephede yer alması, Türk dış politikasının en büyük hatasıdır. Ayrıca Kürt sorunu da derinleşti. Çok yakında Türkiye’de ülke içi durumun gerginleşeceğini tahmin ediyorum’.

‘Suriye, yeni bir dünya savaşının çıkmasına sebep olabilir.'

“Türkiye’nin, izlediği dış politikayla kendi kuyusunu kazdığını” savunan Dugin, “Zira ABD’nin yeni Ortadoğu haritasında Türkiye’ye bir pay bırakılmamış. Tam tersi Türkiye’nin topraklarında büyük Kürdistan’a ve Ermenistan’a yer verilmiş. Türk dış politikasının yanlış müttefik seçmesi Türkiye’nin bir ülke olarak dünya haritasından silinmesine yol açacak” dedi.
http://www.aydinlikgazete.com/mansetler ... uyari.html

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ocak 2004 yılında Amerika ziyareti sırasında New York’ta Amerikan Musevi Komitesi” tarafından "Yahudi Cesaret Ödülü" olan “Davut Boynuzu” verilmişti. Recep Tayyip Erdoğan da bu ödülü memnuniyetle almıştı.

Peki Neydi Bu Ödül?
Adı: AJC (ABD Yahudi Kongresi)
1906’da New York’ta Yahudi bankerler tarafından kuruldu.
Misyonu: İsrail devletini kurmak ve Siyonizm’i dünyaya egemen kılmak.

Yahudilerin bir diğer büyük örgütü olan ADL (Anti Deformation Launge) Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üstün hizmet madalyası takarken onu; ‘’ Musevilerin ebedi dostu’ olarak ilan etti.

Dünya Yahudi örgütlerinin çatısı olan AJC, kurulduğu günden bu güne Siyonist önderlere verdiği bu madalyayı sadece bir Türk’e, bir Müslüman’a vermiştir. İşte o isim Recep Tayyip Erdoğan.

Sadece Türkiye’de değil. İslam âleminde de bu madalyayı alan tek isim, madalyayı aldığı sırada T.C Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan’dır.
http://www.blogtaslak.com/2011/09/erdog ... alyas.html

http://tr.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan

http://tr.wikipedia.org/wiki/Amerikan_Yahudi_Komitesi
Erdoğan Yahudi ödülünü geri vermiyor:
http://www.gazete5.com/haber/erdogan-ya ... -36435.htm

teksen' Alıntı:
Herkes bilir.
Hz. Ömer, İslam’ın ikinci halifesidir. Hayatında “cennete gideceksin” diye müjdelenen 10 kişiden biridir.
Halifeliği 10 yıl sürdü.
Adaletten ayrılmadı.
Kendisine “faruk” lakabı verildi. Faruk; haklıyı haksızdan ayıran anlamına gelir.
Hz. Ömer ile ilgili halkın kulaktan kulağa ulaştırıp günümüze getirdiği çok hikaye vardır.
Bunlardan birinin adı da; “Allah’tan kork Ömer” başlığını taşır:

“Hz. Ömer bir adamla konuşuyordu.
Nasıl olduysa adam:
-Ey Mü’minlerin Emiri, Allah’tan kork(!) sakın(!) diye haykırdı.
Ortam kalabalıktı.
Dinleyenlerden biri öne çıktı.
Hz Ömer’e öğüt veren adama dedi ki:
-Sen, Allah’tan kork diye Mü’minlerin Emiri’ne mi ihtar ediyorsun?
Hz. Ömer dayanamadı.
Araya girdi.
Söze karışan adama:
-Bırak sen söze karışma.
Bana Allah’tan kork diye güzel bir ihtarda bulunuyor.
Bu ne güzel nasihattır,
dedi ve ilave etti:
- Bana sizler tarafından hayırlı ihtarlar yapılmadıkça sizlerde hayır yoktur.
Bizler de sizlerden gelen hayırlı ihtarları kabul etmedikçe,
güzel karşılayamadıkça bizde de hayır yoktur.

İdare adamlarının en alçağı,
en haydudu idare işlerini omuzlarına aldığı topluluktaki insanların namussuzluğa sapmalarına sebebiyet verenlerdir.”
(Mustafa Fahreddin Akabalı, Hz. Ömer Diyor ki, sayfa 51-52)

xxx

Hz. Ömer, faruk bir adam.
Yaşadığı çağın değişimcisi.
İleri demokratı.
http://tr.necatidogru.com/index.php?opt ... &Itemid=27

Henüz 1980’li yıllarda Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk ve Cumhuriyet rejimine karşı etmiş olduğu yemin:
. . . .. .
Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim.
Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir.
Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma,
Türkiye’yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime,
Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime,
kısa zamanda ümmet esasına dayanan,
şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma,
dinim,
Allah’ım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim.
Recep Tayyip ERDOĞAN
http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/ya ... aber=24426

Türkiyede hakikaten ileri demokrasi var. Devletin memuru olan birisi başbakan hakkında neler söyleyebiliyor. Zamanında darbeler olurken başörtülüler zulüme uğrarken neredeydiniz? O zaman da mı abd yaptırdı bunu! O çok sevdiğiniz komutanlar mı yaptı yoksa! Hani masum olan tankları çıkarıp sokakta oyun oynadılar heralde.

genzo' Alıntı:
Türkiyede hakikaten ileri demokrasi var. Devletin memuru olan birisi başbakan hakkında neler söyleyebiliyor. Zamanında darbeler olurken başörtülüler zulüme uğrarken neredeydiniz? O zaman da mı abd yaptırdı bunu! O çok sevdiğiniz komutanlar mı yaptı yoksa! Hani masum olan tankları çıkarıp sokakta oyun oynadılar heralde.
Sonunda biri akıllıca bir şey söyledi şükür...Tebrikler hocam...

Bir arkadaşım şuan bizim olmayan osmanlı ülkelerine ziyarete gittiler. Orada adamın biri Tayyip Erdoğan "One Minute" dediğinde bizim yürüyüşümüz değişti demiş.Unutanlar youtube dan tekrar izlesinde ülkenin başbakanına bunları nasıl söylediğine hayret etsin :alkis:

yigido03' Alıntı:
Bir arkadaşım şuan bizim olmayan osmanlı ülkelerine ziyarete gittiler. Orada adamın biri Tayyip Erdoğan "One Minute" dediğinde bizim yürüyüşümüz değişti demiş.Unutanlar youtube dan tekrar izlesinde ülkenin başbakanına bunları nasıl söylediğine hayret etsin :alkis:

Peki yürüyüşlerinden başka bir şey değişmiş mi ?

Yanlış anlama gerçekten merak ettiğim için sordum, arkadaşına bir sorar mısın hocam.

Saygılar

kafkas' Alıntı:
yigido03' Alıntı:

Yanlış anlama gerçekten merak ettiğim için sordum, arkadaşına bir sorar mısın hocam.

Saygılar
:)
Hocam "yürüyüş" den neyin kastedildiğinde herhalde problem yoktur.
Gelelim sorunuza.Hocam 1990-2000 arasında insanların yaşamadıkları sorun kalmamış.Bu aralıkta Türkiye'den hiçbir temas olmamış.Taki 2000 den sonra Tita adlı bir kuruluşun öncülüğünde şuanda her türlü ihtiyaçları karşılanıyor.En önemlisi sahipsiz olmadıklarını biliyorlar.
Arkadaşıma ne olur her zaman gelin diye yalvarmışlar...Son olarak çok ibretlik bir notla bitireyim...
Arkadaşımla birlikte giden ekip camiden çıktıklarında 70 yaşlarında adam bizimkilerin ayakkabılarını çevirmeye başladığında aman amca denildiğinde "olur mu siz bizim için çok değerlisiniz.üstelikte misafirsiniz" denilmiş...
Saygılar bizden...

yigido03' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
yigido03' Alıntı:

Saygılar
Gelelim sorunuza.Hocam 1990-2000 arasında insanların yaşamadıkları sorun kalmamış.Bu aralıkta Türkiye'den hiçbir temas olmamış.Taki 2000 den sonra Tita adlı bir kuruluşun öncülüğünde şuanda her türlü ihtiyaçları karşılanıyor.En önemlisi sahipsiz olmadıklarını biliyorlar.
Arkadaşıma ne olur her zaman gelin diye yalvarmışlar...Son olarak çok ibretlik bir notla bitireyim...
Arkadaşımla birlikte giden ekip camiden çıktıklarında 70 yaşlarında adam bizimkilerin ayakkabılarını çevirmeye başladığında aman amca denildiğinde "olur mu siz bizim için çok değerlisiniz.üstelikte misafirsiniz" denilmiş...
Saygılar bizden...

Anladım hocam. Teşekkür ederim. Hayırlı seneler bu arada cümleten

yigido03' Alıntı:
genzo' Alıntı:
Sonunda biri akıllıca bir şey söyledi şükür...Tebrikler hocam...
ORAN’DAN ERDOĞAN’A SORU ÖNERGESİ: Karikatür sansür merkeziniz mi var?
Penguen, Leman, Gırgır gibi dergilerde Başbakan Erdoğan’ı eleştiren karikatürleri beğenip paylaşan kamu çalışanlarına soruşturma açılması önergeyle TBMM gündemine taşındı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın şikayeti üzerine Ankara Defterdarlığı’nda çalışan 6 görevli hakkında sosyal paylaşım sitelerinde mizah dergileri Penguen, Leman, Gırgır’ı beğenip paylaştıkları gerekçesiyle soruşturma açıldığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Erdoğan’a, “Mizah denetim merkezi mi kurdunuz? Facebook’ta takma isimle hesabınızı mı var, denetim mi yapıyorsunuz?” diye sordu.
http://siyaset.milliyet.com.tr/oran-dan ... efault.htm

Facebook'tan Başbakan'ı eleştiren öğretmen görevden alındı
Sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında 12 Eylül’de yapılan referandumla ilgili olarak, "Referandum’da oyum hayır" diyen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içeren sözler yazan öğretmen B.Y. görevinden alındı.
http://www.milliyet.com.tr/facebook-tan ... efault.htm

kafkas' Alıntı:
yigido03' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
yigido03' Alıntı:

Saygılar
Saygılar bizden...

Anladım hocam. Teşekkür ederim. Hayırlı seneler bu arada cümleten
Bir Amerikalı tıp profesörü, tekerlekli iskemleye bağımlı, yaşı seksenlerin üstünde ünlü bir hekim, Amerika’da bir büyük hekimler toplantısında kızımla karşılaşıyor, tanışıyor. Türk olduğunu öğrenince heyecanlanıyor, ona daha çok ilgi, sevgi gösteriyor… Türklere büyük hayranlık duyduğunu, gördüğü her Türk’ü selamladığını söylüyor. Önce soruyor:

“Siz Kore Savaşı’ndaki Türklerin öyküsünü biliyorsunuz değil mi? Türklerin şaşırtan öyküsünü, akıl almaz insanlık öyküsünü?”

Sonra başlıyor anlatmaya:

“Kore Savaşı’nda Kuzey Kore’ye esir düşenlerin büyük çoğunluğu öldü. Esaret şartlarına, esir kamplarının şartlarına dayanamadılar. Neredeyse bütün esirler öldü, bir tek Türk esirler dışında…

Bu durum sosyologları, bilim insanlarını şaşırttı, bunun nedenlerini araştırdılar, kurtulan esirlerden kalanları konuşturdular. Duydukları tam bir insanlık dersiydi.

Koreliler esirleri çok kötü şartlarda tutmuşlar. Tutsakların çoğu bu şartlara dayanamamış, hastalanmış. Açlıktan, soğuktan, bakımsızlıktan…
Amerikalı esirlerden biri hastalanınca, güçten düşünce doğal olarak korumasız kalıyormuş. Diğerleri zaten çok kısıtlı verilen, kimseye yetmeyen yiyecekler yüzünden birbiriyle hep dövüşürmüş… Bir de aralarından biri hastalanırsa bunu fırsat biliyorlarmış hayatta kalmak için. Onun yemeğini elinden zorla alıp paylaşıyor, üstünden battaniyesini çekip götürüyorlarmış. Hastalanan ölüyormuş… Güçsüz kalanın yaşama şansı yokmuş…

Türk esir grubunda bir Türk hastalandığında ise, tam tersi yaşanıyormuş. Diğer Türkler onun çevresinde toplanıyor, kendi yemeklerini ona getiriyor, kendi battaniyelerini, örtülerini neyini üstüne örtüyorlarmış. İyileşsin, ayağa kalksın diye. Başında nöbet tutarlarmış, moral verirler, iyileşeceksin diye onu yüreklendirirlermiş…”

Bunları anlattıktan sonra şunları söylemiş Amerikalı bilim adamı:

“Ben sizin ulusunuzun bu yüce gönüllülüğüne vurgunum, bir de bağrınızdan çıkan kurtarıcınız büyük atanıza, Atatürk’e!..”
http://www.guncelmeydan.com/anasayfa/in ... Itemid=278

Bu ülkenin insanlarını anlamak çok zor. 100 yıl önce bu ülke dünyanın en büyük ve dış ülkeler tarafından korkulan bir ülkesiydi. her ne kadar yorgun ve hasta olsada başta ABD, ,lngiltere, fransa, italya ve rusya bu ülkeden çekiniyordu bununla ilgili binlerce tarihi kanıt bulabilirsiniz.

gelelim günümüze şunu bilinki ister avrupada ister afrika ülkesinde isterse ortadoğuda hiç kimsenin bizi ciddiye almaz. yıllardır ABD nin uşaklığını yapan ülkeyi kim cididye alabilir ki. bu ülkede yapılan siyaseti dışardan göründüğü gibi derğlendiriseniz yanılırsınız. kapı arkasında neler dönüyor bilseniz şaşarsınız

arkadaşın biri one minute den bahsetmiş . bu olaydan sonra türkiye ile isarail arasında %30 ticaret artmış. bu çelişkiyi izah edebilirmisiniz. biz okullarda isaril malı almayın diye uğraşırken hükümet israille daha fazla mal almaya çalışmış.

birde bu ülke büyüyor diye hava atanlarada bir rakam vereyim Türkiyenin 70 yıllık büyüme ortalaması %5dir. bu dareblere rağmen yine bu durum değişmemiştir. akp nin 10 yıllık büyüme oranı ise %5,5 dir. kimseyi suni gündemlerle kandırmayın.

Sayın Kadir58.Bu ülkede hiçbir şey yapmasan vergileri alıp,maaşları ödesen büyüme oranı yine de en az %4-5 olur.
Bu ülke tarihinde birkaç kez büyümedi üstelik %19 küçüldü.Bu ülke de birkaç kez insanlar ekmeği karneyle aldılar.
Bilin bakalım onlar ne zaman oldu?
Herkese saygılar...

Söylemeyi unuttum.Bu ülkeyi herkes ciddiye alıyor.Bunun en yakın ispatı Filistin'de BM'de misafir üyelik verilmesidir.Üstelik de amerika ve israil'in tüm tehditlerine rağmen...

yigido03' Alıntı:
Sayın Kadir58.Bu ülkede hiçbir şey yapmasan vergileri alıp,maaşları ödesen büyüme oranı yine de en az %4-5 olur.
Bu ülke tarihinde birkaç kez büyümedi üstelik %19 küçüldü.Bu ülke de birkaç kez insanlar ekmeği karneyle aldılar.
Bilin bakalım onlar ne zaman oldu?
Herkese saygılar...

karneyle neden ekmek aldın hiç araştırdın mı? o dönem kıbırs savaşından dolayı türkiyeye amborgo uygulandı ve bunın acısını yıllarca çekmiştir. amborgoyu delen tek ülke ise libya oldu. peki biz libaya ne yaptık. abd ile birlik olup yok ettik. ne adına demokrasi adına. şimdilerde libyanın zenginmlileri diyer ülkeler tarafından sömürülmeye başlandı bile

ben sana 70 yıllık büyüme oranını yazdım. zaman zaman küçülmede olabilir mesele bu sene büyüme oranımız %5 altındadır. türkiye son on yılda kendi içindeki öezelletirmelerle ayakta duruyor yaklaşık 100 milay tl lik özelleştirme yapıldı dış borcumuz ve cari açığımız rekor kırıyor. bugün ekmeğe sıraya girmiyorsun ama yarın o sıraya girecek parayı bile bulamayabilirsin.

filistin üzerinde isarilin farklı projeleri var. bize bunu yutturmaya çalışıyorlar. isaril dediğin ülke sizi arap yanlısı gösterim sizin üzerinden siyaset yaptırmaycağı ne malum. mavi marma gibi olaylar sadece bir senaryodan ibaret

teksen hocam tespitlerin ve paylaşımların harika ancak sen farkındasın ben farkındayım durumun nasıl olacak halkımıza fark ettireceğiz nasıl çıkacak bu at gözlükleri onu bulamıyoruz ,mevlam vatanımızda huzur ve mutlu yaşamayı nasip etsin, demekten kendimi alamıyorum

BBNET
Geri