Arkasındaki teknoloji nedeniyle seviyorum. Bu sistemle
(Kripto para demiyorum) satılan Sanat çalışması haberi beni etkilemişti. Diğer borsalardaki riskler burada da aynı ölçüde var. Ancak paranın saklanması
(Sıcak soğuk cüzdan nedeniyle) konusunda problem olmazsa ve bazı kesimlerin açıklamalarına karşı ters köşe olmazsanız, tedbir almışsanız mantıklı bence.
Teknik analiz yapmayı bilmek
(Yapay zeka için veri girmek gibi coinlerin geçmişini,sürecini okuyabilmek gerekiyor... Destek, Direnç, Formasyon, İndikatör,...vs)
Coinler konusunda haberleri, gelişmeleri takip edebilmek
(Yeni listelenecek coinler ya da önemli kişi ve şirketlerin coinler konusundaki tercih haberleri)
Bazı sosyal medya hesaplarını takip etmek. Hem kişi ve borsa hem de coin projesi hesapları
Bazı youtube, twitch, vs.... kanallarını haftalık ya da günlük gidişatları değerlendirmek için takip etmek
Telegram gruplarını son olarak ekleyebilirim ancak gruplara üye olup
"ne alayım ben şimdi?" diye soran çok acemi, bilgisiz ve kayıtsız güven duyan insanları görüp demoralize olunabilir. ki zaten böyle bir konuda git şunu al diyene de güven olmaz. Bilgileri okuyup, yorumlayıp bireysel karar vermek lazım. Çünkü önemli insanlar, verdikleri tavsiyeleri kendilerini kurtarmak için de verebiliyor; coin fiyatları dalgalansın amacıyla. Benden bu kadar
Benim ve birçok kişinin görüşü
Senin için elzem olan parayla bu işe girme, çöpe atabileceğin parayla gir, paranın tamamıyla tek bir coin'e girme; alımlarını parça parça coinlere böl, Coin'i aldıktan sonra düşüş ihtimaline karşı stop eklemeyi unutma, büyük borsaları kullan, ilk kazançta gaza gelip ilk kuralı unutarak elzem olan bir parayı, giderse üzülebileceğin bir parayı bitcoin'e dönüştürme ! Tabi ki yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir