Biss Key Şifresi

Kodla Büyü

delly

Site Gezgini
Arkadaşlar malum dünya kupası başlıyor. Bütçeme uygun bir led tv almak istiyorum ama nedense bana çok pahalı geliyor. Fiyat olarak en makul olanları finlux yada telefunken sizce bu markalar nasıldır? Bu markaları kullananlar varsa görüşlerini paylaşabilir mi. Birde dahili uydu alıcılı led tv alırsak bunlara nasıl biss key şifresi gireceğiz, malum trt şifre koyacak. Kısacası kendinden dahili uydu alıcılı led tvlerin hepsine biss key şifresi girilebilir mi?

Sayın hocam genelde tv'ye gömülü gelen uydularda biss desteği yok ben hiç görmedim desem daha doğru olur. BU sebeple harici bir uydun olsa iyi olur. örnek next minix HD serileri kalite ve sürekli güncelleme bakımından iyiler. Hem uydu hemde kablo ile güncelleme imkanın var ayrıca kablosuz alıcı sayesinde TV'ye internet bağlayabiliyorsun, direk youtube ve dailymotion videolarını tv'den izleyebilirsin. TV'ye gelince biraz daha kaliteli markalara baksan uzun yıllar kullanırsın gibi geliyor bana Samsung, LG gibi markalar tercihin olmalı bence...İyi seyirler...

vestellere biss key girilebiliyor. başka marka televizyonun varsa harici uydu alıcı almak lazım

mert_aylan' Alıntı:
bu konu etkileşimli tahta başlığında ne arıyor ben onu çözemedim
İdare edin hocam,
Arkadaşlar etkileşimli uydu alıcılı led tv aramak için en uygun bölümü seçmişler.

Arkadaşlar etkileşimli tahtaları Dünya kupası vesilesiyle test edecekler herhalde..

:puhaha:

trt biss mi girecek yahu. ne anladık biz bu bizim full hd tvden. kaldık yine eski uydu alıcısına :(
Biss yok herhalde

BBNET
Geri