m.n11.com
Bendeki çevirmeli. İlk gevşediğinde bi' fıs sesi geliyor o kadar. İç mekanizmasını güzel ayarlamışlar. Bisiklet bile şişirdim inmedi havası. İlk başta ben de sizin düşündüğünüzü düşündüm açıkçası ama şişirme sonrası o soru kafamdan çıktı.Siboba gelecek kafanın çevirmeli OLMAMASINA dikkat edin. Çevirip takarken veya çıkartırken çok hava kaçıyor. Dişleri hemen yalama oluyor.
Resimdekilerden biri gibi olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 82706
www.n11.com
Burada da ayrıntılı incelemesi mevcutn11'den Auhma A8822 4-in-1 Akıllı Akü Takviye Cihazı Ve Hava Pompası - 10000mah Powerbank & Sos Fener seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Auhma A8822 4-in-1 Akıllı Akü Takviye Cihazı Ve Hava Pompası - 10000mah Powerbank & Sos Fener Fiyatları ve Özellikleri
Auhma A8822 4-in-1 Akıllı Akü Takviye Cihazı Ve Hava Pompası - 10000mah Powerbank & Sos Fener en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
www.instagram.com
kullanıyormusunuz hocam bunu? nasıl ürün?Burada da ayrıntılı incelemesi mevcut
![]()
Akü takviye = @incegaraj
Mehmet İNCE'den (@incegaraj) Instagram 'Akü takviye' öne çıkanlarını görwww.instagram.com
Ürün bende de yok hocam. Bende aslında hocam gibi bakıyor araştırıyorum. Paylaşımda inceleme videosu mevcutkullanıyormusunuz hocam bunu? nasıl ürün?