karınca55' Alıntı:aga pardusu tek geçerim.
win8'le ilgili ayarları yapmayı unuttuğum için sanırım, grub başlangıcı ayarlayamadı. win ile çakışma oldu kanımca. Error verdi. fixmbr yapacak win8 dvdsi de kalmamış elimde
ayırdım o harddiski kenara. 120lik ssd 'me mint kurdum. İlk restartı yapıp live sürümden harddiske geçeceğim şimdi.omd' Alıntı:Mint'imi açtım, mint'ten yazıyorum artıkın![]()
omd' Alıntı:Bana geçmiş olsunwin8'le ilgili ayarları yapmayı unuttuğum için sanırım, grub başlangıcı ayarlayamadı. win ile çakışma oldu kanımca. Error verdi. fixmbr yapacak win8 dvdsi de kalmamış elimde
ayırdım o harddiski kenara. 120lik ssd 'me mint kurdum. İlk restartı yapıp live sürümden harddiske geçeceğim şimdi.

Yarın okulda mbr fixlemeyi deneyeceğim ona. Kenarda dursun adobe, autocad, 3dsmax vs için lazım oluyor.
Evde minte devam. Bu arada benim gibi php geliştiriciler için LEMP kurulum rehberi buldum paylaşıyorum: nginx sunucu, mysql ve php5-fpm kurulumunu anlatıyor. Ben bu linkten bakarak kurdum hepsini.bilisimkml' Alıntı:Açık Kaynak dersinde hangisini önerirsiniz yada sizler hangisini kullanıyorsunuz?
Ubuntu mate i bilmemde artık dizüstü bilgisayarım yok. Mint Bilgisayarımın ekran kartını yedi saolsun. :cry:nosTRa' Alıntı:Artık Ubuntu mate de var![]()
Hocam, kurulum esnasında ekranın kararip sadece fare imleci görünecek şekilde takıldığı ni yazmıştım. Dün akşam en son 10-15 dk degil 30-35 dk. bekledim. Garip tiz bir ses gelmeye de başlayınca dayanamadım güç düğmesine basarak kapattım. Artık, bios ekranını bile göremiyorum ekran garip bir biçimde çizgi çizgi olup kalıyor.nosTRa' Alıntı:Hocam mint ekran kartınızı nasıl yedi ?