Microsoft Word ekleyip yine PDF olarak kayıt yapılabilir.Powerpoint te ekle. PDF olarak kaydet
bu programları indiremedim, virüslü dosya diyorAdobe Acrobat Reader pro
ABBYY FineReader 15 Corporate
Foxit phantompdf
ile yapabilirsiniz.
bunu yapmayı denedim hocam ama sağ tık yapınca yazdır seçeneği yokİnternetle işim olmaz derseniz, hepsini seçin ->fare ile sağ tık->yazdır gelen iletişim kutusunda (mikrosoft print )pdf olanı seçebilirsiniz..![]()
JPG PDF Çevirme | JPG görüntülerden online PDF'e
JPG görüntüleri PDF'e dönüştürebilir, görüntüleri döndürebilir veya sayfa aralığı koyabilirsin. JPG'den PDF'e online, kolay ve ücretsiz dönüşüm.www.ilovepdf.com
bu yazılım ücretsiz diyor onu deneyeceğim. sağolunPDF24 programını kullanabilirsin. Pdf oluşturma, aralarından sayfa çıkarma, ekleme v.s. işler için kullanışlı.
İlginç, windowsta fotograf yazdırma.....
bunu yapmayı denedim hocam ama sağ tık yapınca yazdır seçeneği yok
...
hocam sağolun, bununla hallettim.bu programları indiremedim, virüslü dosya diyor
bunu yapmayı denedim hocam ama sağ tık yapınca yazdır seçeneği yok
bu yazılım ücretsiz diyor onu deneyeceğim. sağolun
Windows 11 mi kullanıyorsunuz?bunu yapmayı denedim hocam ama sağ tık yapınca yazdır seçeneği yok
Evet hocamWindows 11 mi kullanıyorsunuz?
Sağtuşa basınca en altta Diğer Sen Seçenekleri Göster çıkar. Windows 10 menüleri çıkıyor. Orada yazdır olması lazım.Evet hocam
Göremedim hocam ben, memduhçalışkan hocamın önerdiği program çok iyi oldu, tekrar teşekkür ediyorum?Sağtuşa basınca en altta Diğer Sen Seçenekleri Göster çıkar. Windows 10 menüleri çıkıyor. Orada yazdır olması lazım.
Adobe Acrobat Reader pro'yu bilgisayarınıza yüklediğinizde resimlerde görüldüğü gibi yaparsanız işleminiz tamamlanmış olur.Elimde yaklaşık 100 dosya var jpg formatında taranmış. Bu dosyaları istediğim şekilde sıralayıp PDFe dönüştürmek istiyorum. Online dönüştürücüler dışında nasıl yapabilirim hocalarım? Belgeleri herhangi bir platforma yükleyip dönüştürme yapmak istemiyorum