Bir Sorum Var?

Kodla Büyü

nryozer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulun ziyaretçi defterine öğretmenlerle ilgili okumaktan tiksindiğim ahlaksız mesajlar geliyor. Gönderenin ıp adresi belli, kimin gönderdiğini nasıl öğrenebilirim, gönderen büyük ihtimalle öğrencilerden biri, yaş 18 yaşından küçük olduğu için öğrenciye yasal bir ceza uygulanabılır mi?

Savcılığa vereceksiniz yalnız ip yetmez saati de önemli ayrıca kontrol edin saat Türkiye saati mı diye

nryozer' Alıntı:
Arkadaşlar okulun ziyaretçi defterine öğretmenlerle ilgili okumaktan tiksindiğim ahlaksız mesajlar geliyor. Gönderenin ıp adresi belli, kimin gönderdiğini nasıl öğrenebilirim, gönderen büyük ihtimalle öğrencilerden biri, yaş 18 yaşından küçük olduğu için öğrenciye yasal bir ceza uygulanabılır mi?

En kestirme yolu ziyaretçi defterini kapatmak. Yasal olarak bir şey yapabileceğinizi tahmin etmiyorum.

sayın meslektaşım bence birşey çıkmaz deyip üzerine gitmemezlik yapma ver savcılığa hiçbir ceza almasa bile o korku ona,ailesine ve onun gibilere örnek olur...sonuçta meslek onurumuzu bu durma düşürenlere ve saygınlığımıza leke koyanlarile başka mücadele şansımız yok madem dayak yasak uğraşsın bir kez savcının karşısına çıkıp hesap vermek bile yeter asla yapamaz bir daha

aynı durum az önce başıma geldi. hala şoktayım. Ziyaretçi defterine müdürün adını kullanarak bana mesaj yazmış. öğrencilerimden birinin bunu yaptığını düşünmek beni o kadar üzüyor ki...

BBNET
Geri