bir soru

Kodla Büyü

garfield

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrh.arkadaşlar labındaki 11 fare yok.3 tanede kasa başka çalışmayan kasalar ile değiştirilmiş.lab bize zimmetli değilmi...benim haberim olmadan yapılmış bunlar.şuan için neyapabilirim....

hocam müdürlerin kral olduğu bir yerde işimiz zor. kimi kime şikayet edelim. hepsi aynı fikir ve düşüncede.

benim bildiğim lab size değil bir müdür yardımcısına zimmetlidir. O nedenle idarecilerle bir görüşün..

Hocam lab bana zimmetli değil ancak şu an bulunduğum okula ilk atandığımda hemen ne çalışıyor ne çalışmıyor ne var ne yok kontrol edip 2 nüsha olarak bir tutanak hazırlayıp idareye imzalattım. Geldiğimde dolabın bir bölümü kırıktı, 20+1 gelen exper bilgsayarların 4 tanesi yoktu. Çalışmayan monitör vardı vs. Şimdi bir yetkili bana gelse şu neden böyle dese eğer sorumlusu ben değilsem çıkarır tutanağı gösteririm. Size zimmetli olmasada zamanı geldimi derler ki hocam bu kadar şeyi almışlar, durumu idareye bildirdin mi? Sen söyledim dersin ama idare kendini sıyırmak için derki hocam sallama yav neyi söyledin. Devlette hak aramaya geldi mi yazıya bakarlar. Şimdi yapman gereken bir tutanak ile durumu idareye bildirmen.

Hocam şu anda okulda değilim (14 saat dersim var ve formatörlükte olmadığından), belge okulda ancak labınızda ne olduysa onu anlatan bir belge yazın, başlığına büyük harf ile tutanaktır yazın. Durumu anlatırken tarihini de belirtin. Şu tarihte şu saatte lab a gelindi şu şu cihazların eksik olduğu görüldü vs vs. Tutanak öyle özel bir yazım şekli olan bir belge değildir. Yazdıktan sonrada labtan sorumlu müd. yard. ve kendiniz için imza açın. bir nüshası sizde kalsın.

BBNET
Geri