Bir sayfa oluşturmak ve bir linke bağlamak (MEB.K12.TR)

Kodla Büyü

kaanrevan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar eski siteyi buraya aktarmaya çalışıyorum. Müdürümüzden diye ayrı bir sayfa vardı eski sitede. Müdürün mesajı vardı. Onu atacağım.

Bunun için Manşet haber düzenleme gibi bir Sayfa hazırlamam lazım ancak bunu haberde falan göstermeden sadece menülerden birine bağlamam gerekiyor. Biraz kurcaladım ancak içerik olarak haberler, duruyurular ve birimler var. Bunlardan birine bir içerik eklediğinizde o kısımlara otomatik link atıyor sanırım. Yani biz şimdi buna söylediğim gibi bir sayfa ekleyip anasayfada istediğim bir linke bağlayabilecekmiyiz? Böyle bir şey mümkün müdür acaba?

Ayrıca idari kadro oluşturulmuş. Öğretmen arkadaşları bu gibi girebileceğimiz bir alan göremedim ben. Bunu da kendimiz mi oluşturacağız acaba?

Arkadaşlar hazırlanan videoyu görmemiştim. Hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık. Konu yönetici arkadaşlar tarafından kapatılabilir.

Hocam içerik bölümüne yeni kategori oluştur. onun içine girip sayfa oluştur. bu sayfayı aynen haber sayfası gibi düzenleyebilirsin. sonra menü kısmına gidip istdiğin alt menüye düzenle dediğinde açılan pencereden içerik bağlantısını seçip oradan oluşturduğun sayfayı bul ekle de. tamamdır.

BBNET
Geri