Bir Satılık Araçta Benden Arkadaşlar

Kodla Büyü
Hocam araç çok güzel hayırlı satışlar.. Şubat gibi böyle bir araç almayı düşünüyorum. Kısmet olursa

Teşekkür ederim hocalarım. Darısı ve daha iyisi herkesin başına. Ben araçtan çok memnun kaldım kullandığım süre boyunca, dediğim gibi artık biraz ufak geliyor bagaj konusunda. Yoksa yakıt, bakım maliyetleri vs süper.

aynı marka modelin benzinlisini otomatık vites ve f1 sanjumanın 58.000 km olanını arkadaş 21.000 TL ye vermişti kaza darbe degısen boya falan yoktu , Dizelini düşünürsek fiyat çokta uçuk degıl acıkcası

g.cetin.66' Alıntı:
aynı marka modelin benzinlisini otomatık vites ve f1 sanjumanın 58.000 km olanını arkadaş 21.000 TL ye vermişti kaza darbe degısen boya falan yoktu , Dizelini düşünürsek fiyat çokta uçuk degıl acıkcası

otomatik vites olması 2-3bin artırır fiyatı

goldenboy' Alıntı:
hocam bu fiyat son mudur ben de araba almayı düşünüodum zümre indirimi varmı acep :D
Hocam araç için uygun bir fiyat yazdığımı düşünüyorum. Zaten 23250 den indirdim fiyatı. Gerçi satıcı ne kadar indirirse, genede pazarlık yapmak istiyor alıcılar. Soruyu şöyle sorayım; Siz ne kadarlık bir araç almayı düşünüyorsunuz; siz bir fiyat verin, bu sefer ben düşüneyim :)

BBNET
Geri