hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 3 Ağustos 2008 #1 Logolar için yorum yapıp değerlendirme yaparsanız sevinirim.
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 3 Ağustos 2008 #4 Teşekkürler, benimde favorim 1. logo zaten. Herkesin yorumuınu heyecanla okuyacağım. Şimdiden teşekkürler
Teşekkürler, benimde favorim 1. logo zaten. Herkesin yorumuınu heyecanla okuyacağım. Şimdiden teşekkürler
B byvector Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 312 3 Ağustos 2008 #5 Hocam bunları sen kendi emeğinlemi yaptın yoksa yanlış anlama ama aaa logo gibi programlarımı kullandın?
Hocam bunları sen kendi emeğinlemi yaptın yoksa yanlış anlama ama aaa logo gibi programlarımı kullandın?
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 3 Ağustos 2008 #6 byvector' Alıntı: Hocam bunları sen kendi emeğinlemi yaptın yoksa yanlış anlama ama aaa logo gibi programlarımı kullandın? Genişletmek için tıkla ... Kendi emeğimle yaptım tabiiki hocam. Program olarakda PhotoShop u kullanıyorum
byvector' Alıntı: Hocam bunları sen kendi emeğinlemi yaptın yoksa yanlış anlama ama aaa logo gibi programlarımı kullandın? Genişletmek için tıkla ... Kendi emeğimle yaptım tabiiki hocam. Program olarakda PhotoShop u kullanıyorum
D desi Üye Mesajlar 16 3 Ağustos 2008 #7 1.logo süper olmus 2.logoyu da begendim yaz için cok uygun bence renkleri güzel olmus emeğinize sağlık.PhotoShop sevenlerdeniz hocam :wink:
1.logo süper olmus 2.logoyu da begendim yaz için cok uygun bence renkleri güzel olmus emeğinize sağlık.PhotoShop sevenlerdeniz hocam :wink:
thegardener Site Gezgini Mesajlar 98 3 Ağustos 2008 #12 1. logo daha bi karizmatik daha bi ciddi olmus hocam.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 16 Eylül 2008 #14 1.ci ve 2.si biraz daha güzel ama genel ihtibariyle iyi iş çıkarmışsınız. Fakar bu sizden logo hazırlamanızı isteyen firma ingilizce yerine türkçe isim verse ve logolarda türkçe hazırlansa kanımca daha iyi olurdu.
1.ci ve 2.si biraz daha güzel ama genel ihtibariyle iyi iş çıkarmışsınız. Fakar bu sizden logo hazırlamanızı isteyen firma ingilizce yerine türkçe isim verse ve logolarda türkçe hazırlansa kanımca daha iyi olurdu.
T tisimer Site Gezgini Mesajlar 65 16 Eylül 2008 #15 hocam çok güzel bunlar emeğinize sağlık 1 ve 3 ü çok beğendim kesinlikle süpersiniz :+1:
gulages72 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 16 Eylül 2008 #16 1.cisi çok orjinal olmuş...ellerine sağlık...
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 16 Eylül 2008 #17 1.cisi tabiki ama o alttaki şekili makasa benzetsen süper olurdu..