Bir hata yaptım

Kodla Büyü

ekva76

Üye
Yaklaşık bir hafta önce yönetici olarak atanan müdür beyi sildim kendimi de yönetici olarak değilde editör olarak atadım şimdi ise kendim giriyorum ama bölümlere haliyle erişim yetkiniz yok diyor ne yapmam lazım tekrar sıfırlama imkanı yok mu bu işlemi....

hocam mail adresi(k12.tr li olan) ve "Meb" ile başlayan şifrenizle giremiyormusunuz, bu arada bilgisayar öğretmeni neden editör olur ki ben kırk türlü sorun çıkardım en sonunda müdürüm şifreyi verdi sonra da kendimi yönetici tanımladım ihtiyacım kalmadı diye IP olayını müdür beyin bilgisayara ayarlayıp o şifreden kurtuldum,

Hocam okulun maili ile denedim ama girilmiyor ama kendim editör olarak giriyorum ama menülere erişemiyorum. İl bilgi işleme sordum bekleyin diyor. Yaptığım hatanın telfisi başka yok her halde. Yönetici olan müdür bey silinince yerine başka nasıl yönetici olarak kendimizi atarız sorunum bu...

hocam bugün ilçede bunla ilgili toplantı vardı. her ilçede ve ilde web siteleri için bir sorumlu şef belirlemişler. eğer şifre ile ilgili problemleriniz olursa direk bu sorumluyla irtibata geçin, her türlü tanımlamayı yapabilirler dendi. İlçe web sitelerinde bu işlemler için kurumlar bölümü tanımlanmış. oradan tüm kurumları görebiliyorlar ve her türlü tanımlamayı yapabiliyorlar... ilçenizdeki yetkiliyle irtibata geçebilirsiniz...

arkadaşım okulun maili ile tekrar gir kaçtane kullanıcı eklersen ekle herkesi yönetici olarak ekle o zaman ilerde birinizde sorun çıkarsa diğerini kullanırsın. ben mesela kendime ayrıca 2 tane kullanıcı yaptım birini okulda stattik ip olduğu için okulda kullanıyorum diğerinide evde kullanıyorum biri müdür diğeride müdür yardımcısı yani 4 tane kullanıcı girdim hepsinide yönetici olarak. yaz tatilinde başka yerde olsan bile rahatlıkla birini gir ve kullan.

BBNET
Geri