bir daha öğrencilere güvenirsem iki olsun

Kodla Büyü

e_caya

Aktif Üye
dün yaptığım bir hatayı paylaşmak istedim, benim gibi yapmayın diye. öğretmenler odasında bilg formatlıyorum. bir öğrenci geldi, yıllık için çalışacağız BT sınıfının anahtarını verir misiniz dedi, tamam dedim (yanlış yaptım işte). işimi bitirince BT sınıfına gittim, kapı kilitli, öğrenciler yok, çıkış saatim gelmiş, eşyalarım içerde. müdürden yedek anahtar aldım içeri girdim. içerisi sigara kokuyor ve camlar açılmış havalansın diye. sinirden küplere bindim. ben okuldan çıktıktan sonra geri gelmişler, sınıfı açmışlar, anahtarı içeri bırakıp kapıyı da açık bırakarak gitmişler. kendime kızıyorum, öğrencilere daha çok kızıyorum. hababam sınıfında hani okula yeni bayan öğretmen gelir, hababam ekibi öğretmenler odasını temizleyeceğiz diye onu dışarı çıkarır ve içerde sigara içerler ya, kendimi o yeni öğretmen gibi hissettim:(bu ders bana emekliliğe kadar yeter

ben de tenefüste öğrenciler soğukta beklemesinler diye almıştım içeri dedim siz e okula falan bakın ben çay içip geliyorum diye bir geldim geri bebeler birbirlerini ittiriyor vs bir dahada soğukta ölseler bile almıyorum içeri..Tecrübe iyidir

:lol:
ben asla vermiyorum. ödev yapıp çıkalım diye çok gelen oluyor. çıkışta sizin için yarım saat gönüllü beklerim diyorum, teneffüslerde dahi almıyorum.

yüz vermiyceksiniz kesinlikle

bir bilgisayara da yasaklı sitelere girmek için program kurmuşlar. hafiye gibi iz sürdüm ama iş işten geçtikten sonra ne fayda

e.kilic' Alıntı:
dün yaptığım bir hatayı paylaşmak istedim, benim gibi yapmayın diye. öğretmenler odasında bilg formatlıyorum. bir öğrenci geldi, yıllık için çalışacağız BT sınıfının anahtarını verir misiniz dedi, tamam dedim (yanlış yaptım işte). işimi bitirince BT sınıfına gittim, kapı kilitli, öğrenciler yok, çıkış saatim gelmiş, eşyalarım içerde. müdürden yedek anahtar aldım içeri girdim. içerisi sigara kokuyor ve camlar açılmış havalansın diye. sinirden küplere bindim. ben okuldan çıktıktan sonra geri gelmişler, sınıfı açmışlar, anahtarı içeri bırakıp kapıyı da açık bırakarak gitmişler. kendime kızıyorum, öğrencilere daha çok kızıyorum. hababam sınıfında hani okula yeni bayan öğretmen gelir, hababam ekibi öğretmenler odasını temizleyeceğiz diye onu dışarı çıkarır ve içerde sigara içerler ya, kendimi o yeni öğretmen gibi hissettim:(bu ders bana emekliliğe kadar yeter

:puhaha: Hem çocuklara hem size ömür boyu anı olmuş.

bizim bilgisayar odasından da klimanın kumandasını götürdüler ne yapacaklarsa :)
kaputu açtınız bari aküyü almasaydınız :)) klimayıda götürselerde belki işlerini görürdü şimdi onlarda üşüyor bende :))

simpson' Alıntı:
bizim bilgisayar odasından da klimanın kumandasını götürdüler ne yapacaklarsa :)
kaputu açtınız bari aküyü almasaydınız :)) klimayıda götürselerde belki işlerini görürdü şimdi onlarda üşüyor bende :))
:puhaha: bu güzeldi işte

simpson' Alıntı:
:))

Kesinlikle hocam güvenmeyin benimde başıma benzer olay geldi o öğrenciler var yaa birde kendilerine güvenirsiniz anahtar verirsiniz hoca salak yaa anahtarı verdi derler yapacaklarını yaptıktan sonra boşverin mesafeli olmak en güzeli

Kendinize kızmayın, öğrencilerin yanlışı bu. Benim hem teneffüslerde hem de öğlen arasında bilgisayar sınıfı sürekli açık. Öğrencilerden bu şekilde bir davranış görmedim. En fazla klavyelerin-farelerin yerini değiştiriyorlar. Öğrenciye göre muamele..

Bende çok sinirliyim bugün. Güya okulun en zeki 2 öğrencisi samsunsbs.com'dan deneme sınavı soruları çözüyor bunlar. 15 kişi var sınıfta, bağlantıda bir iki dakikalık kopukluk oldu. Tabi bunlar çözdüler 20-25 soru filan. Sistemde en başa aldı soru çözümünü. Bende çocuklar anımsarsınız zaten sorun değil tekrar çözün 2-3 dakika zaman kaybınız olur en fazla dedim. Bu iki ukala neymiş çözmezlermiş, internet ve ben onlarla dalga geçiyomuşum. Ama bu cümlelerini kullanırken o kadar ukala bir tavır varki biri sandalyeye yayılmış ben 31 yaşındayım halen utanırım onun oturma şeklinde insan gördüğümde. Ayağa kalkın ikiniz dedim direkt müdür beyin odasına olayıda anlatın dedim. Ha birde bi sürü şey söyledim. Benden de uzak durun okulunuz bitene kadar dedim. Bazen o kadar çaresiz hissediyorki insan kendini o anları yaşadım bugün. Müdür bey velilerinide çağırdı ağzına geleni söyledi. Adam fedakarlık yapıyor sizin çocuklarda bu şekilde cevap veriyor.

bizde iki öğretmen arası laf taşıdılar. adamları birbirine düşman ettiler. bir de bizi birbirimize yakıştıyorlar. geliyorlar hocam bu öğretmen çok güzel bu öğretmen çok yakısıklı aralarında bişey vvarmı vs vs..

simpson' Alıntı:
Bizim öğrenciler daha yaratıcı hocam adamlar akıllı tahtanın kalemini götürmüşler. Ne işlerine yarayacaksa...

idarede bulunan anahtar dolabında bt sınıfının anahtarını alıp kullanıyolar ve getirmiyolar.geçen matematik öğretmeni anahtar olmadığı için benim özel anahtarımı istedi,kullandıktan sonra bi baktım gidiyo,arabasına binerken "hocam,anahtarımı alabilirmiyim birazdan ben de çıkıcam sınıfı kapatmam lazım" dedim, ne dese beğenirsiniz " aa anahtar yok ki nerede unuttum acaba,kaybettim herhalde " dedi,tepem attı tabi ,ne kadar sorumsuz insanlar var ya,öğrenciye laf ediyoruz ama öğretmenler daha beter :? :?

BBNET
Geri