H HKN58 Aktif Üye Mesajlar 274 8 Haziran 2010 #1 Arkadaşlar elinde Bir başkadır benim memleketim şarkısının fon müziği olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar elinde Bir başkadır benim memleketim şarkısının fon müziği olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
sehergin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 306 8 Haziran 2010 #5 Hocam ben de daha önce bu forumdan temin etmiştim. Buyrun. Umarım işinize yarar... Ekli dosyalar aytenalpman-memleketim.rar aytenalpman-memleketim.rar 2.4 MB · Görüntüleme: 824
D donmezas Aktif Üye Mesajlar 181 10 Nisan 2011 #7 memleketim şarkısının fon müziği elinde olan var mı arkadaşlar?
nicivo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 448 10 Nisan 2011 #8 hocam buyur sözsüz Ekli dosyalar 13 Memleketim Havasına Suyuna.rar 13 Memleketim Havasına Suyuna.rar 1.6 MB · Görüntüleme: 1,213
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,889 10 Nisan 2011 #10 :++: :++: lazım olur bulunsun arşivimde
nicivo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 448 11 Nisan 2011 #11 ben de memleketim şarkısını gecen yıl turizm haftasında bir öğrenciye söyletmiştim. Bu fonu kullanmıştım hocam.
ben de memleketim şarkısını gecen yıl turizm haftasında bir öğrenciye söyletmiştim. Bu fonu kullanmıştım hocam.
örtmnoldum Aktif Üye Mesajlar 257 14 Nisan 2011 #12 tam da bu şarkıyı arıyordum. sözsüz halini bulamadım.Allah razı olsun. teşekkürler. bıktım bu törenlerden :verymad: sene başından beri kaçıncı etkinliğim!
tam da bu şarkıyı arıyordum. sözsüz halini bulamadım.Allah razı olsun. teşekkürler. bıktım bu törenlerden :verymad: sene başından beri kaçıncı etkinliğim!