Bir arkadaşlık sitesi için hosting tavsiyesi

Kodla Büyü

captain34

Üye
Arkadaşlar merhaba.
Bir müşterinin isteği üzerine hosting almam lazım ama yüksek bandwidthli olması gerekiyor.
Durum şu. Anlık 100-500 civarında kişinin girebileceği bir arkadaşlık sitesi olacak. Anlık 100-500 kişi demek de günlük 10 bin kişi olur diye tahmin ediyorum en az. bir kullanıcı 10 mb veri görüntülese 100 gb veri eder günde. Fazla mı uçuk hesaplıyorum bilmiyorum. Ya da düşük mü hesaplıyorum...
Bu zamana kadar yaptığım sitelerde böyle çok giriş olmadı. Kullandığımız standart bazı hostinglerde yüksek bandwidth hizmeti özelliklerinde var. Örnek: http://www.eleven2.com/shared-hosting/
Belki bandwidth işimizi görür ama işlemci, ram gibi kaynakların çok tüketilmesinden dolayı uyarırlar mı onu bilmiyorum. Ondan yana korkum var onun için yazıyorum.
servage tavsiye edilmiş onu da düşünebilirim...
Bu şekilde site barındıran vs. var mı? Ne tavsiye edersiniz? Vps, vds mi kiralamak lazım? Veya Azure gibi cloud hosting fln...
Tavsiyeniz varsa bekliyorum.
Teşekkürler.

Scriptinizi yazdınız mı? PHP mi, .net mi? node.js kullanıyor musunuz?

script onda hazır var. kullandığı başka siteler de var ama hostingi kendi yönetmek istiyor başkasında. node.js yok. php-mysql.

Hangi hostingden alırsın bilemem ama hosting firmasına önceden içerik konusunda bilgi verin. Sonra bazıları bu tür içerikleri yayınlamak istemedikleri için anlaşmayı feshedebiliyorlar. Gerçi içerik 18+ değil ama yinede içiniz rahat olsun.

Teşekkürler. evet bilgi veririz zaten.
Bilgisayarbilisimde de anlık çok üye var aslında düşününce. içerisinde pek resim olmasa da...
Bilgisayarbilişim servagede sanırım. belki işimizi görebilir ama tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim.

BBNET
Geri