Bir şey soracağım 24 Kasım

Kodla Büyü

the_korsan

Site Admin
Yönetici
Mesleğe başladığımdan beridir öğretmenler günü programlarına hiç katılmadım, aynen böyle resmi yazı çıkartıyorlardı, hafta içine geldi zaten çoğu, sorulduğunda da eğer bugün benim günümse keyfime göre kutlarım, canımın istediği şekilde yaparım, illa bir salonda tıkışmak yada lokantaya hazır programa uymak zorunda değilim dedim, çok uzatan üstüne düşende olmadı hiç..

bişey olmaz hocam bu oradaki mülki amirin egosunu tatmininden başka bişey değildir...madem öğretmenlere jest yapıp böyle bir kutlama hazırlıyorsun katılmayı neden mecburi kılıyorsun bu ne kibir...

Çünkü artık Öğretmenler gününün bir esprisi kalmadığını ve zorunlu tutmazsa öğretmenlerin bile gelmeyeceğini,sap gibi kalacağını bilir de ondan

Peki okul c.tesi günü bir tören düzenleyip öğretmenlerin katılmasını zorunlu tutabilir mi? Bayramlarda olduğu gibi

zafer_can' Alıntı:
Peki okul c.tesi günü bir tören düzenleyip öğretmenlerin katılmasını zorunlu tutabilir mi? Bayramlarda olduğu gibi

Hayır tutulamaz..24 kasım resmi bayram değil..

Yesil26' Alıntı:
Peki bu ve benzeri uygulamalardan rahatsızlığımızı dile getirmek için ne yapmalı Bimer'e MEM'i şikayet etsen ne olur.Bir keresinde 19 mayısta maraton tribün de kalabalık görevi yazmışlardı onu şikayet ettim ne cevap geldi ne bir şey. Yada haber mi yapsa medya.

Hocam öğretmen değil de veli olarak şikayetiniziyazın bakın nasıl dikkate alıyorlar. Öğretmeni takan yok çünkü..

Yesil26' Alıntı:
24 Kasım öğretmenler gününe öğretmenler için mülki amir adına bir okulun hazırlamış olduğu programa bütün öğretmenlerin katılmalarının resmi yazı ile emredilmesi ne anlama geliyor. Kuzey Kore de de böylemi acaba. Orda da bu uygulama varsa normaldir diyeceğim de. Böyle bir programa gitmezse bir öğretmen ne olur.
Soruşturma açabilirler. Ama siz gitmemek istiyorsanız rapor alın.

BBNET
Geri