..ozcanikli' Alıntı:benim siparişimi iptal etmişler sizinkiler ne durumda
..ozcanikli' Alıntı:Web sitemizden 7 Ağustos 2012 tarihinde vermiş olduğunuz sipariş işleme alınmış fakat yapılan kontrollerde ekranlarımızdaki güncelleme nedeniyle anlık olarak hatalı fiyatların gözüktüğü tespit edilerek siparişiniz iptal edilmiştir.
Önem verdiğimiz siz değerli müşterilerimize öncelikle güvenli, huzurlu ve kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir alışveriş ortamında hizmet sunmaktır. Bu nedenle yaşatmış olduğumuz bu üzücü durum için firmamız adına özür dileriz.
..Mr.Spermata' Alıntı:siparişimi iptal etmişler mail atmışlar:S
https://www.bimeks.com.tr/urun/39921/braun-bp1700-bilekten-tansiyon-aleti.aspx
hadi yaozcanikli' Alıntı:selamlar ben havale ile almak istedim.
sabah yanlıştıktan dolayı iptal edildiği yazıyordu. Akşamda müşteri memnuniyeti için ürün iptali yapılmayacağını yazdılar
havalemi yaptım
6 adet tansiyon aleti + Braun saç kurutma makinesi + braun epilasyon =89 tl
beyazgolge' Alıntı:6 adet tansiyon aleti + Braun saç kurutma makinesi + braun epilasyon =89 tl
hadi ya
..netame' Alıntı:iptal edildi diyen de var geliyor diyen de, merak ettim ne yapacaklar, bimeksin gönderim yapacağına hiç ihtimal vermiyordum
beyazgolge' Alıntı:6 adet tansiyon aleti + Braun saç kurutma makinesi + braun epilasyon =89 tl
hadi ya![]()
6 adet aldım isteyene satabilirimBaRBaRYaN' Alıntı:Buyrun resimleri
.
.
.
2 tansiyon aletine karşılık bir epilasyon aleti verebilirimozcanikli' Alıntı:6 adet aldım isteyene satabilirimBaRBaRYaN' Alıntı:Buyrun resimleri
.
.
.
mesaj attım hocam bir bakarsanozcanikli' Alıntı:
Bir de ben varım.savaz' Alıntı:ya okuyupta sıparıs vermeyen bır benım galıbane ayaksınız sız batan gemı bulunca çullanmısınız :alkis: :alkis: :alkis: sağur saatınde okumustum gunah dıyerek sıparıs vermemıstım dua etsınler ramazandayız
ben ticaret mantığıyla baktım bu işe. ticarette haram yoktur. ayrıca iha'ya haber olmuş birçok forumda bu konuşuluyor. 1 gündür mesaj panusunda bimeks var. 30.000'ya malolmuş. nereden yapacaklardı bu kadar reklamı. üstüne iptal etme imkanlarıda varken.savaz' Alıntı:ya okuyupta sıparıs vermeyen bır benım galıbane ayaksınız sız batan gemı bulunca çullanmısınız :alkis: :alkis: :alkis: sağur saatınde okumustum gunah dıyerek sıparıs vermemıstım dua etsınler ramazandayız
amip33' Alıntı:Geçen yıl yine bir sitede böyle birşey olmuştu. 1 tl ye televizyon vardı, arkadaş buradan duyurmuştu.uhaha:
-400'den 6 tane epilasyon makinesi aldım. -2400 ödeme yapacak bana bimeks. Ama 6'ya böldüm maksimuma bimeks zora girmesin diye, aylık 400 ödeme yapacaklar bana.uhaha:
30000 zarar var demişler demekki sizin gibi 100 kişi daha olsa dükkanı kapatacaklarmışby_rebel' Alıntı:Sahur sahur 160 TLlik alışveriş yapmıştım, gerçek değeri toplam 1000 TLyi geçiyordu. Helal olsun Bimeks'e, müşteri memnuniyeti deyip gönderdiler kargoyu. :++: