die4you Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 642 23 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar öncelikle hayırlı günler. Öğretmenlere ait sınıflar vereceğim ve dersler sabit orada işlenecek. Yani öğrenci gezecek öğretmen değilde. Bunun ile ilgili Bilsa HDP ile nasıl yaparız. Yardımcı olabilirmisiniz.
Arkadaşlar öncelikle hayırlı günler. Öğretmenlere ait sınıflar vereceğim ve dersler sabit orada işlenecek. Yani öğrenci gezecek öğretmen değilde. Bunun ile ilgili Bilsa HDP ile nasıl yaparız. Yardımcı olabilirmisiniz.
nosTRa Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,313 23 Temmuz 2015 #2 Mekanları girin ve o mekanları öğretmenlere atayın
Muzilla Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 23 Temmuz 2015 #4 die4you' Alıntı: bilsanın hangi versiyonunda hocam bu Genişletmek için tıkla ... Ver.3.3.2 Bilsada var hocam kullanıyorum... "Fiziki Mekan Bilgisi" menüsü var sol tarafta Sınıf ekleyip atayacaksınız
die4you' Alıntı: bilsanın hangi versiyonunda hocam bu Genişletmek için tıkla ... Ver.3.3.2 Bilsada var hocam kullanıyorum... "Fiziki Mekan Bilgisi" menüsü var sol tarafta Sınıf ekleyip atayacaksınız
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,799 23 Temmuz 2015 #5 Bilsa HDP artık benim için bitmiştir. HDP bize uymaz progmatic kullanmaya başlıyorum. :tr:
K kalpersak Üye Mesajlar 4 31 Ağustos 2015 #7 bende bu yıl aynı işlemi asc ile yaptım hocam. hatta bir sınıfa 2 öğretmen atayarak yaptım gayet güzel oldu en iyisi asc çok rahat
bende bu yıl aynı işlemi asc ile yaptım hocam. hatta bir sınıfa 2 öğretmen atayarak yaptım gayet güzel oldu en iyisi asc çok rahat