Bilisim teknolojileri ve yazilim dersi ogretim programi

Kodla Büyü

hakimiyet001

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni maarif modele göre hazırlanmış guncel bilişim teknolojileri ve yazılım dersi ogretim programına nereden ulasabiliriz. Elinde pdf olan paylasabilirmi

Arkadaşlar kazanım yazarken bty 5.1.1 günlük uaşamda kullanilan bilişim teknolojilerini sınıflandırma yazanımı yazacaz yoksa a,b, ve c de yazanlarımı yazacağiz

Yeni Maarif programı bilişim için yayınlanmamış. Dolayısıyla eski programdan devam etmeyecekmiyiz ? Yoksa muhakkak maarif programı mı uygulayacağız ?

Resmi olarak yayınlanan bir şey olmadığı için Ben eski planlardan devam ediyorum. Ama doğru yaptığıma da emin değilim artık resmi bir açıklama yapılsın. Örnek kitap isteğinde bulundum. Programın güncellenmesini bekliyoruz 7-10 gün içerisinde örnekleri göndereceğiz dediler. Mevcut yayınevleri Maarif müfredata göre kitaplarını güncellemişler

Devlet resmiyete bakar. Açıklanmış bir program yok hala. Eğitimlerde şifahen yeni programa göre yapabilirsiniz gibi birşeyler söylendi. Ben de eski programa göre (aslında yenisi yayınlammadığı için hala geçerli olan 2018 yılında yayınlamış programa göre) yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Geçen hafta kurs aldık ve 8-9 gün önce onaylanmış ama siteye daha eklenmemiş. Yapılan yıllık planlarda onaydan geçememiş programın versiyonlardan biri.

ilksms
Geri