..sehzade84' Alıntı:Arkadaşlar özür durumundan atamalarda Bilim ve Sanat Merkezi bana açık görünüyor. Araştırdım ama bulamadım. Kadrosu Bilim ve Sanat Merkezinde olan bir Bilgisayar Öğretmeni burada ne iş yapar? Mesaisi, ücreti, ek dersi nasıldır?
...ismailo' Alıntı:konuyla ilgili bir haber http://www.fibhaber.com/news.php?readmore=1330
Öğretmenlerin Y. lisans yapmış olması, bazı eğitimlerden, testlerden ve sınavdan geçmesi gerektiği belirtiliyor linkteki haberde.
yani bizi bozar![]()
havin.de' Alıntı:Arkadaşlar ben Bilsem eğitimine 2 sene önce müracaat edip gittim. 10 günlük bir eğitim. Grup halinde proje hazırlıyorsunuz. Son gün projenizi sunuyorsunuz, sınav oluyorsunuz ve sınav açıklanmadan Ankara'ya mülakata gidiyorsunuz. Girecek adamlar önceden belli de neyse güya değerlendiriyorlar ve size bildiriyorlar. Ben geçemedim ama geçen arkadaşların benden ne farkı vardı onu da anlayamadım doğrusuBu arada mülakatta bana 3 zarf çektirip soru sordular. Sorulardan biri okyanusun en derin yeri idi. Diğeri tarihte birinin bir olay hakkındaki kişisel düşünceleri, ve sonuncusu ise gezegenler hakkında idi. Birde mülakatı yapan şahıslardan birinin bilgisayarda ne kadar iyi olduğunun hikayesini dinlemek zorunda kaldım
Bu kadar..
jQuery' Alıntı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama kusura bakmayın.
Bilişim ve Sanat Merkezlerine hiç ataması yapılmamış, MEB'te görev almamış; ben atanamayan bir bilişim tek. öğretmeni olarak başvuruda bulunabiliyor muyum ? Bilgisi olan ark. varsa cevaplarsa sevinirim.
Tesekkürler...
BaRBaRYaN' Alıntı:...ismailo' Alıntı:konuyla ilgili bir haber http://www.fibhaber.com/news.php?readmore=1330
Öğretmenlerin Y. lisans yapmış olması, bazı eğitimlerden, testlerden ve sınavdan geçmesi gerektiği belirtiliyor linkteki haberde.
yani bizi bozar![]()
ama bizim okuldaki müdüryardımcısı arkadaş buraya atandı hemde YAZDIM / ÇIKTI mantığıyla. hiç bir teste tabi de tutulmadı![]()
hugo4545' Alıntı:havin.de' Alıntı:Arkadaşlar ben Bilsem eğitimine 2 sene önce müracaat edip gittim. 10 günlük bir eğitim. Grup halinde proje hazırlıyorsunuz. Son gün projenizi sunuyorsunuz, sınav oluyorsunuz ve sınav açıklanmadan Ankara'ya mülakata gidiyorsunuz. Girecek adamlar önceden belli de neyse güya değerlendiriyorlar ve size bildiriyorlar. Ben geçemedim ama geçen arkadaşların benden ne farkı vardı onu da anlayamadım doğrusuBu arada mülakatta bana 3 zarf çektirip soru sordular. Sorulardan biri okyanusun en derin yeri idi. Diğeri tarihte birinin bir olay hakkındaki kişisel düşünceleri, ve sonuncusu ise gezegenler hakkında idi. Birde mülakatı yapan şahıslardan birinin bilgisayarda ne kadar iyi olduğunun hikayesini dinlemek zorunda kaldım
Bu kadar..
Bilip bilmeden yorum yapmamanız gerekir. Ben de başvuru yapmıştım ve hiç bir torpilim yokken hiç bir sendikam yokken kendi alnımın teriyle kazandım ve BİLSEM'deyim. Burada çalışmanız için belli vasıflara sahip olmanız gerekiyor. Projeler,yarışmalar,deneyler,organizasyonlar hep hayatınızda olmalı. Bilgisayarcı olsanız bile diğer dersler hakkında öğrencilere yardım edebilecek seviyede olmanız gerekiyor. Çünkü çocuklar üstün zekalı. Biyoloji,astronomi ve matematik gibi bazı alanlarda araştırmalar yapmak zorunda kaldığım zamanlar oldu. Kendinizi yenileyebilme isteğine sahip olmanız çok önemli. Hafta sonu ve akşamları çalışmanız gerekecek. Çocukların eleştirilerine açık ve kendinizle barışık olmanız gerekiyor. Çocuklar gece sizi arayıp soru sorabiliyor.
Tercih modülünde BİLSEM'ler herkese açılır ama tercih yapamıyorsunuz. Eğitim etkinliklerinde başarılı olup atanma puanına sahip olmanız gerekiyor. Her yıl Bilgisayar ile ilgili projelere katılmak durumundasınız. Diğer derslerin projelerinde danışman olarak katılmak zorunda da kalabilirsiniz. Gerçekten öğretmenlik yapmak isteyenler için ideal. Yatış için gelmek cesaret ister. Yatan kendini belli eder ve herkesin tepkisini alırsınız.
welwet' Alıntı:hortlasın hadi.
bilgi verin arkadaşlar. branşa destek...