aykutgs54
Site Gezgini
bulunduğum ilde maalesef bulunmuyor hocam.
bulunduğum ilde maalesef bulunmuyor hocam.
amasya'nın neresindesiniz hocam?ben geçtim cemal hocam, yok dediAmasya-Rüzgar
@SıfırBir Yayınevibulunduğum ilde maalesef bulunmuyor hocam.
Hangi ildesiniz hocam?bulunduğum ilde maalesef bulunmuyor hocam.
bence de
hocam hacıköyden dışarı pek çıkmıyorum normaldebence de![]()
Kars ilindeyim fakat hocam buradaki kırtasiye elimde getirmemiz de sıfır ihtimal diyor.Hangi ildesiniz hocam?
KARSKars ilindeyim fakat hocam buradaki kırtasiye elimde getirmemiz de sıfır ihtimal diyor.
Burayla görüştüm zaten hocam, şuan elimizde yok örnek kitap da getiremeyiz dediler.KARS
MERKEZ
ÖZKIRTAY KİTAP KIRTASİYE
0474 223 22 69
Yayınevi sitesinde bayi olarak yukarıdaki kırtasiye görünüyor. Onlarla mı sorun yaşadınız? @SıfırBir Yayınevi ilgilenecektir hocam.
Hocam tam anlayamadım biraz açabilir misiniz bu seneki kitaplar akıllı tahtaya uyumlu değil mi ?Değerli öğretmenim akıllı tahta uygulamaları geçen seneki kitaplarda var. Bu kitaplar üretim odaklı etkinlik kitapları. Yayınevinin WhatsApp hattıyla iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır.
Öğretmenim bu sene "Bilişimle Üret" adıyla çıkan etkinlik kitaplarının henüz akıllı tahta uygulaması yok. Geçen sene aynı ekibin yazdığı "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" ders kitabının ise akıllı tahta uygulaması mevcut.Hocam tam anlayamadım biraz açabilir misiniz bu seneki kitaplar akıllı tahtaya uyumlu değil mi ?
Nasıl aldınız hocam, aradınız mı biz alamadık henüz nasıl bir yol izlemeliyiz?bayiden şifreyi aldım hocam bilgilendirme için teşekkür ederim
Normalde kitabı satın aldığınız bayi size şifre vermesi lazım. Kitabı internetten almışsanız +90 850 304 1101 numaralı WhatsApp hattı ile iletişime geçebilirsinizNasıl aldınız hocam, aradınız mı biz alamadık henüz nasıl bir yol izlemeliyiz?
hocam hala iletişime geçilmedi benimle.Normalde kitabı satın aldığınız bayi size şifre vermesi lazım. Kitabı internetten almışsanız +90 850 304 1101 numaralı WhatsApp hattı ile iletişime geçebilirsiniz
numaraya whatsapp üzerinden mesaj atın dönüş yaparlar hocam.hocam hala iletişime geçilmedi benimle.
Kırtasiyeye yönlendiriyorlar. Kırtasiyenin söylediği ise "Örnek kitabı getirme ihtimalimiz %0".numaraya whatsapp üzerinden mesaj atın dönüş yaparlar hocam.
@SıfırBir Yayınevi bilginize.
@SıfırBir YayıneviKırtasiyeye yönlendiriyorlar. Kırtasiyenin söylediği ise "Örnek kitabı getirme ihtimalimiz %0".
Hocam merhababulunduğum ilde maalesef bulunmuyor hocam.
öğretmenim merhabaBen de tüm kademe kitaplarını aldım, geçen yılda çok beğenmiş ve uygulamayi kullanmıştım, 5.6.7 ve 8. Sınıflar için 155 lira ödedim, en azından benim gibi kitapları alanlar için aktivasyon kodu verilseydi de akıllı tahtadan açıp anlatsaydik, öğrencilerim toplu alamazlar maalesef, hiç olmazsa benim gibiler exe leri kullanmali
Selamlar hocam. Öğrenciler işlemlere yabancılık çekmesin diye 4. sınıf müfredatına bakarak örnek ürettik. Zaman işlemleri ve sayıların karşılaştırılması gibi işlemler müfredatta var. Matematik dersi ile birbirini tamamlayacaktır diye düşünüyorum.Önceki mesajımda belirttiğim gibi öncelikle emeklerinize sağlık. Çalışma, emek, baskı, dökümantasyon çok güzel. Lakin 4. Sınıflar için hazırlanan Bilişimle Üretim kitabının içindeki micro:bit (Kronometre, dijital termometre vb) uygulamaları 4. sınıfların seviyesine göre biraz fazla değil mi?
Selamlar hocam. Öğrenciler işlemlere yabancılık çekmesin diye 4. sınıf müfredatına bakarak örnek ürettik. Zaman işlemleri ve sayıların karşılaştırılması gibi işlemler müfredatta var. Matematik dersi ile birbirini tamamlayacaktır diye düşünüyorum.
Öneriniz için çok teşekkürler hocam. Sonraki baskılarda değerlendireceğiz. Her zaman görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.Selamlar hocam. Emeğinize sağlık. Naçizane fikrimi belirtmem gerekirse tekrar bi kere daha gözden geçirin derim. Kolay gelsin.
Ho
Hocam merhaba
0850 304 11 01 Numaradan bize ulaşbilirsiniz
Gerekirse direk gönderim yaparız elimizden geleni yaparız öğretmenim saygılar