Bilişim ve İnternet Kulübü Güncel Evraklar Tümü ! (2024-2025)

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Bilişim ve İnternet Kulübü Güncel Evrakların tümünü buradan paylaşır mısınız ? Uzun yıllardır kulüp almadığım için konudan uzak kaldım. Ayrıca Kulüp çalışmalarını nasıl yapıyorsunuz ? Neler yapıyorsunuz ? Tavsiyeleriniz nedir ?

Her sene bilgileri güncelleyip kullandığım evraklar. Sadece Eylül ayı faaliyet raporunu ekledim diğer ayları eklemedim o da aynı şekilde yapabilirsiniz. Eksik birşey varsa ekleyebilirim yine sonrada.
1727079873313.png

Ekli dosyalar

Hocam birde toplum hizmeti planı çıkardılar başımıza ? bu kulüp ile ilgili örnek bulamadım. En son yapay zeka ile olusturacam

Arkadaşlar merhaba. Bilişim ve internet kulübü kalktı mı? Bilginiz var mı? Sene başında bana bu kulüp verilmişti. Şimdi e okula işlenirken listede yok bilim fen ve teknoloji kulübü sana yazıldı denildi. Ben evrak ve çalışmalarımı bilişim ve internet için hazırlamıştım. İdarenin bilmediği bir durum olabilir mi? Sıfırdan herşeyi yeniden yapmak istemiyorum açıkçası. İkisi farklı kulüp netice de bunlar ve herkesi yeniden planlamam gerekecek.

Hocam daha dün bilişim ve internet kulübü bana tanımlandı idare tarafından. İdare kayıt yaparken hata yapmıştır düzelttirebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Bilişim ve internet kulübü kalktı mı? Bilginiz var mı? Sene başında bana bu kulüp verilmişti. Şimdi e okula işlenirken listede yok bilim fen ve teknoloji kulübü sana yazıldı denildi. Ben evrak ve çalışmalarımı bilişim ve internet için hazırlamıştım. İdarenin bilmediği bir durum olabilir mi? Sıfırdan herşeyi yeniden yapmak istemiyorum açıkçası. İkisi farklı kulüp netice de bunlar ve herkesi yeniden planlamam gerekecek.
hocam sizin mesajı görünce baktım Bilişi ve internet kulübü var e okulda

BBNET
Geri