Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 5. sınıflarda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersini seçen ya da seçtirebilen var mı? bizde yine 6-7-8 de seçildi. 5. sınıflarda temel dini bilgiler, okuma teknikleri, müzik, yabancı dil seçildi...
aynen hocam velilerin hiçbir şeyden haberi yok en tanıdık en kolay gözüken ne varsa onu seçiyolar. Bilişim dersinin seçilebileceğinden bile haberi olmayanlar var bende uyarmıyorum sosyalci ayrı din kültürcü ayrı telden velileri zorluyo zaten bırakalım seçmesinler yapcak bi iş buluruz elbet
Bilişim teknolojileri ve yazılım diye koyarlarsa adını kimse seçmez tabi. Oraya bilgisayar diye yazsalardı her okulda seçilirdi belkıide. İsminden kimse ne olduğunu anlamıyor.
Bilişim teknolojileri ve yazılım diye koyarlarsa adını kimse seçmez tabi. Oraya bilgisayar diye yazsalardı her okulda seçilirdi belkıide. İsminden kimse ne olduğunu anlamıyor.
haklısınız, aslında formlarda parantez içinde elle yazarak bilgisayar diye belirtsek bile olurmuş. bilişim teknolojileri deyince kim bilir ne anlıyorlar...
Arkadaşlar bizler norm durumu için bastırmıyoruz da ders için bastırıyoruz. Dersimiz seçmeli dersimiz şu dersimiz bu. Norm fazlalığı hangi branşta var bizimki kadar. Sesini yükseltiyorlar ya ders veriliyor bunlara ya da branş değişikliği. Biz dersimizi geri verin diye yalvarıyoruz. Ne yaparsak yapalım Bilişimin gerekliliğini anlatamadık işte. Yeni bir şeyler yapmamız lazım. İlla bazı branşdaşlarımız resen atanacak sonra mı bir şeyler yapacağız. Bence hızlı davranalım yoksa çok geç olacak diye düşünüyorum. İlk adımı biz değil başkaları atarsa çok geç olur değiştiremeyip katlanacağız sonucuna.
6 7 8 lerde sistem gecen seneki gibi devam bizde... Bilişim için gecen sene 6 7 8lerde kitap seçilmişti onlar gelmiş eski programdan devam.. 5. Sınıflara gelirsek müdür yardımcısı dinci.. Bu sene 4lerin brans dersleri muallak olduğu için kendni ve mevcut dinciyi garantiye almak için temel dini bilgiler secilmiş. İngilizce ve türkçecilerden 3er kişi var. 5lerde onların seçmelileri secilmiş 3er kişiye ders ders cıksın diye.. Müzik derseniz benim tahminime göre zaten müdrle arası iyi birde kurs veriyo habire çocuklara gitar vb. Satışları oluyor okulada para kalıyodur. Müdürde başka okula gitmesn diye ders saatini yukseltmiş olabilir. Yani bizde velilerin seçtiği filan yok. Müdür kafasına göre seçmişşşşşşş.......
bizde de 6,7,8 ler de ders seçildi. yani 9 saat dersim var. 5. sınıflarda Temel Dini Bilgiler, Kur-an ı Kerim ve Peygamberimizin hayatını seçiyor veliler. 4. seçmeli olarak da müdür yardımcımızın dediğine göre ismi güzel gözüken seçmeli dersi seçiyorlarmış. matematik oyunları , yabancı dil vs...
arkadaşlar aklıma takıldığı için soruyorum. 5 basamağın içeriği 2008 yılından beri değişikliğe uğradı mı? Eğer uğramadıysa 2008 yılında 5 sınıflarda bilişim teknolojileri dersi 2 saatti aynı kitabı kullanacağımız düşünülürse eski planları düzenleyip uygulamak bana mantıklı geliyor.
idaremizin geniş seçmeli ders çeşitliliği var sağ olsun.. 5. sınıflara ders açıldı.ama müfredat nasıl olacak hiç fikrim yok! bende eskiye devam edicem hocam..