Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 2. Arasınav Soruları

Kodla Büyü

orhan82

Aktif Üye
9.Sınıf Programlamaya Giriş ve Algoritma Dersi
10.Sınıf Programlama Dilleri-Python 2.Arasınavları hazırladım belki sizlerede yardımı dokunur diye paylaşmak istedim.
Sınav Kağıtlarındaki kırmızı yerleri kapatırsınız arkadaşlar(beyaza boyayabilirsiniz)

Ekli dosyalar

10.Sınıf Programlama Dilleri-Python 2.Arasınavları hazırladım belki sizlerede yardımı dokunur diye paylaşmak istedim.
Sınav Kağıtlarındaki kırmızı yerleri kapatırsınız arkadaşlar(beyaza boyayabilirsiniz)
teşekkürler çok güzel sorular

Merhaba hocam u konularla ilgili konu anlatım dökümanı var mı ? doğrusal arama,ikili arama,kabarcık algoritması konularını anlatan bir kaynak var mı acaba

Bazı soruları kullanacağım hocam teşekkürler.

Merhaba hocam u konularla ilgili konu anlatım dökümanı var mı ? doğrusal arama,ikili arama,kabarcık algoritması konularını anlatan bir kaynak var mı acaba
Merhaba hocam:
site üyelerimizden Onur Altuntaş(https://www.onuraltuntas.net/) ve arkadaşlarımdan(Süleyman Sungur)'un ders notlarına ufak eklemeler yaparak aşağıdaki sunuyu oluşturdum. Faydalı olması dileğiyle...

Ekli dosyalar

Anadolu lisesi seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersi 10.sınıf python uygulama sınavı soruları

Ekli dosyalar

BBNET
Geri