bilgisayaralimi Üye Mesajlar 11 1 Mart 2010 #1 Bilişim teknolojileri sınıfı kuralların resimli hazırlanmış hali Ekli dosyalar bts_kurallar.rar bts_kurallar.rar 457.7 KB · Görüntüleme: 1,915
.éSsénCé. Üye Mesajlar 7 1 Mart 2010 #2 aynı şeyleri tekrarlayıp durmaktan sıkıldım ama bir adım ilerleme yok onlarda :| belki bunlar bi derece akıllarında kalır.. teşekkürler hocam elinize sağlık.. :+1:
aynı şeyleri tekrarlayıp durmaktan sıkıldım ama bir adım ilerleme yok onlarda :| belki bunlar bi derece akıllarında kalır.. teşekkürler hocam elinize sağlık.. :+1:
gakgoskentli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 693 19 Temmuz 2010 #18 ellerinize sağlık hocam çok teşekkürler
by_rebel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 491 19 Temmuz 2010 #20 Bunlar uzun zaman önce paylaşılıştı zaten keşke bi alıntı yazsaydın altına.
R rzksy Üye Mesajlar 29 29 Kasım 2010 #22 hocam kuralları astım kimse okumuyordu.bende resimlisini arıyordum belki dikkat çeker diye.Çok teşekkürler.
hocam kuralları astım kimse okumuyordu.bende resimlisini arıyordum belki dikkat çeker diye.Çok teşekkürler.