kadir58
Site Gezgini
Dersin yoksa görevlendirileceksin diyor ben yanlış anlamadıysam.mamoste_02' Alıntı:o kaypak müdürler diyecek ki öğleden sonra seçmeli dersler var bekleyin bakalım.ikili öğretim yapan okullar er geç normal öğretime dönecek ve bu 8.30 16.30 demek seçmeli derslerle beraber....meb yine yaptı yapacağını....almayacaksın görevlendirmeyi tüm ülke geneli kabul etmeyecek arkadaşlar.bakalım fatih projesi noluyor..
8. madde Örnek 2: İkili eğitim yapan C lisesinin bilişim teknolojileri öğretmeninin BT rehberi olarak görevlendirilmesi halinde; ders yoğunluğu sabah olan bilişim teknolojileri öğretmeni sadece sabah devresinde görevlendirilecektir.
ymanav' Alıntı:Her başlığa yazdım neredeyse ama cevap alamadım. Bir de burda danışayım. 10. maddede görev alınamayacak şartlar ortaya konmuş. Peki stajyer öğretmenlerin durumu nedir? Görevlendirme alabilecek miyiz, alamayacak mıyız? İlk dönem ortaokullara, ilkokullara görevlendirme yapıldığı halde ben görev alamadım. Bu dönem başvurumu yine yapacağım ama stajyerlik bir engel mi? Fikri olan var mı?
externiades' Alıntı:Denizli'de Bilişim Teknolojileri Rehberliği 16 Ekim'den beri uygulanıyor, sizin oralarda uygulanmıyor mu??
Çalışma saatleri şu şekilde..
Okulunuzda toplam ders saati 35 saat diyelim.. 15 saat derse giriyorsanız, ders programında boş saatlerinizin bulunduğu yerlerde dersiniz varmış gibi okulda bekleyeceksiniz, hepsi bu... Yani 8:00 - 17:00 olayı ortadan kalkmış durumda, ki bu çok güzel bir gelişme..
sabah ortaokul, öğleyin ilkokul olan bir okuldaysanız sabahtan öğleye kadar bekler sonra eve gidersiniz..
Tam gün ise 8:30 - 15:00 ise mesela saatler, o kadar beklersiniz, öğrencilerin son zili ile siz de okuldan ayrılırsınız..
Yani hangi okulun ders saati daha az ise o okula gitmeyi tercih edin, çünkü rehberlikten kasıt okulda ders olduğu müddetçe beklememiz ve olası bir ihtiyaçta öğretmenlere derslerinde bilişim yardımında bulunmamızdır.
Hele benim gibi anlayan biri daha çıktı. Ben de seçmeli dersim olduğu zaman 8 saat okuldayım diğer günler 6 saat. Toplamda 30 saati geçme sorunu var işte bir de bu halledilse. En azından ek derste düzenleme yapılabilir. 4 sene içinde seçmeli derslerin her sınıfta olmasıyla zaten tüm öğretmenler 8:00-17:00 çalışacak.
miraz' Alıntı:Benim okulumda haftalık 40 saat ders var, günde 8 saat. 08:15 te başlıyor, 16:20 civarı bitiyor.
yani neredeyse 8-17 hesabı.![]()
miraz' Alıntı:Benim okulumda haftalık 40 saat ders var, günde 8 saat. 08:15 te başlıyor, 16:20 civarı bitiyor.
yani neredeyse 8-17 hesabı.![]()