Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği..yine net değil.Bıktım artık...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tqwert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tqwert

Aktif Üye
Hemen hemen her dönem görevlendirmeler zamaninda (donemin basinda) yapilamiyor. Bu donemki gorevlendirme yazilari da 15 Ekim'de geldi. Resmi yazida gorevlendirilmenin 28 Eylul itibariyle basladigi yaziyor. Ama eminim bircok idareci 28'inden itibaren baslatmayacak. Yine bizim bu konuda canimiz sikilacak.
Aslinda o idareciler de hakli, resmi yazinin resmiyetsizligine bakar misiniz, 15 Ekim'de gelen gorevlendirme nasil 28 Eylul'de başlatiliyor..
Belki gec kalindigi icin bizleri magdur etmek istemiyorlar, guzel ama bu konuyu idarecilere net bir sekilde aciklamalari gerekir diye dusunuyorum.
Nobet gibi maddeler de yine net degil. Kendi okulumuzda btr miyiz degil miyiz? Kendi okulumuzda da Btr isek nobet sinif verilemez, btr degilsek nobet de sinif da verebilirler ama ders disinda ek is veremezler.
Sizin okullarda ekders, nobet durumlari nasil arkadaslar?

onayların geç gelmesi durumu iki yıldır sıkıntı...iki haftamızı yediler yine...başka bir okula görevlendirilmeme rağmen nöbet, sınıf gibi konular bir sıkıntı yaşamadım hocam...

Çalışma saatlerimiz başta olmak üzere acil düzenlemeler yapılmalı btr için

valılık oluru cıktıgı tarıhı alıyorlardı dıye hatırlıyorum

Zamanında formatörlük sevdası yüzünden hep bugün bu durumdayız. Görevlendirme gecikir idareler kafalarına göre yorumlar kurs açacak olsan dersin değer görmez. Önceden millet kıskanırdı rahatsınız derse girmiyosunuz diye şimdi biz hayranlıkla izliyoruz diğer branşları. Dersin peşinde koşacaktık hata ettik

önemli olan onay tarihi bu konuda hakkınızı yedirmeyin manisa'dada her yıl gecikiyor valilik oluru 1 ekimde alındı ekdersin ona göre yapılmasını söylüyorum ve ona göre yapılıyor

okul müdürünün elinde 15 ekimde diye bir onay varsa yapar yoksa yapamaz bu kadar basit gerisi senin hakkını nasıl arayacağın ile alakalı

bende nöbet , sınıf ve kulüp yok ama çeşitli komisyonlarda görevler var. onları da sene başında aldığım için devretmedim.
bu 29 ekim btr görevi verildiğim okula geliyor gün olarak... o okula mı yoksa kendi okuluma mı gideceğim o gün?

Bizde de valilik oluru 5 ekim, müdür 19 u itibariyle görevlendirmemi başlatıyordu. Bunun doğru olmadığını söyledim önce mırın kırın etti sonra tamam dedi. Tabi önceden sınıf ve nöbet te vermişti onlarıda iptal etti. Bence bi şanslarını deniyolar tepki gelmezse devam.

arkadaşlar tereddüt edilen hususları idarecilerinize bildirin ben sene başında öyle yaptım ne nöbet, ne sınıf ne de komisyonlarda görev almadım.. Ayrıca ilçe koordinatörümüz bize 28 Eylül'de görevlendirme istediğimiz okullara gitmemizi söyledi ve sonradan ek derste sorun yaşamazsınız dedi.. ben de ilk günden itibaren BT görevimi yaptığım okula gittim.. Bu işte bulunduğunuz ilin koordinatörlüğünün de payı çok büyük.. biz de okul açılmadan tercihler alındı ve kısa sürede sonuçlandırıldı..

Çağrı1' Alıntı:
görevlendirme tarihi 15 ekim yazdığı için bişey yapamadık
aynen hocam, yapacak birşey yok bu konuda..
29 ekimi ne yapacaksın? o gün görevlendirildiğim okuldayım, kendi okulumuza mı gidelim törende ?

Arkadaşlar neyi kafasını yaşıyor sizin idareciler anlamıyorum. Bizimki dedi hocam görevlendirmeler dönemlik yapılır yazıyor dedi. eylülde vermediğim 16 saati bu aya ekliyorum dedi. eyvallah dedim. vermese de valilik olur tarihini bahane edebilirdi. Biraz niyet meselesi sanki. Sınıfın yokmu nöbetin yokmu kulübün yok mu diyenlere. Ne yapayım yasak koymuşlar bana, gönül ister ama yapamıyorum diyorum :))))))

BBNET
Geri