Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni egzersizi,sınıfı,vs..

Kodla Büyü

dolpman

Site Gezgini
Arkadaşlar belki bu konu çok bilinen konu olabilir ama farklı okullarda farklı uygulamalar olduğu duyumunu alıyorum sizlerde durum nasıl? ve yönetmenlik bu konuda ne diyor?
Soru: Bilişim teknolojileri Rehber öğretmeni egzersiz,sınıf(yani sınıf rehber öğretmeni),kulüp,nöbet,kurs "lardan neleri yapabilir ya da alabilir?

soru2: Öğretmenleri tuttuğu koridor,bahçe nöbetleri artık belli bir ek ders ücreti olarak yapılacakmış? Bizlere de nöbet tutturmazlarsa bizim bu ek dersten mahrumiyetimiz söz konusu olacak mı?

soru3: biz bt rehber öğretmenleri hiç bir seçmeli derse giremez miyiz?

rehberlik saatinizin dışında kursda açarsınız egzersizde. kulübünüz sınıfınız belletmenlik göreviniz olmaz.

nöbet tutmadığımız için nöbetden ekders alma durumumuz olmaz sanırım. tutmadığımız nöbetin ücretini almak pekde mantıklı olmaz zaten.

hocam zaten full ekders alıyoruz. nie seçmeli derse girelimki? bilişim dışında tabi. bilişime girme zorunluluğumuz var 7 ve 8 lerde seçmeli bildiniz üzre.

1.hocam sınıfımız olmadığı için 18 saat ek ders oluyor 20 olmuyor yani full ek ders değil
2.Artık para verilecekse nöbetlere bizim de nöbet tutmamız iyi olur bence ve belletmenlik görevi alabilir bt rehber öğretmeni (yönetmenliktede yazıyor) ki ben ybo okulundayım tutuyorum.
3. 7. ve 8.sınıflarda seçmeli dersimiz yok.

BBNET
Geri